50 tarinaa MINUSTA – osa 9

26.11.2008 - 13:45 / norpatti.
5 vastausta - “50 tarinaa MINUSTA – osa 9”

 1. Tanja Kirjoittaa:

  Tuttuja pelkoja itelle ovat nuo kaikki muut, paitsi ampparit on ihan kivoja :D

 2. Jemina Kirjoittaa:

  miä oon seuraillu näitä melkee alusta asti näitä sun piirtelyitäs, hyvää ajanvietettä! oli tosi kiva lukkee uudesta cosmopolitanista sun haastattelu :) en ois heti olettant et oot cosmonaisissa 2008, onnea siitä! ;)

 3. Zuve Kirjoittaa:

  Tuttuja pelkoja, paitsi kuoleman kanssa oon aika sinut. :D Siis onhan normaalia pelätä kuolemaa, mutta mä ajattelen siitä niin, että jos/kun vanhana elämä loppuu, voin ajatella vaipuvani ikuiseen, rauhalliseen uneen. <3 Ajatus “ikuisesta elämästä” on mun mielestä karmiva. 8D En taho elää ikuisesti!

  Ja mulla on kans liian vilkas mielikuvitus – siks oon aika arka pimeessä. :D

 4. Kaisa Kirjoittaa:

  Hei, uskaltaudun nyt vihdoinkin kirjoittamaan sun blogiin (oonkin seuraillut ihan alusta asti :)) Ajattelin kirjoittaa kun hoksasin, että pelkäät täysin samoja asioita kuin minä (jos ei kuolemaa oteta lukuun). Varsinkin nyt toi pimeän, tai oikeastaan siellä olevien juttujen, pelkääminen ja noi asteroidit on kyllä kalvanut mieltä ihan pikkupenskasta asti. Avaudun nyt tänne kun kaikki muut tuntuu pitävän mua ihan pöljänä kun avaudun niille :—-D Että sammassa paatissa ollaan :D

 5. Helpottunut Kirjoittaa:

  Itse olen ajatellut että kuoleman jälkeen päädymme samaan tilaan missä olimme ennen syntymää. On omasta mielestä lohduttava ajatus, jotenkin :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll