Home sweet home

30.01.2009 - 16:07 / norpatti.


Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , ,5 vastausta - “Home sweet home”

 1. Venla.s-89 Kirjoittaa:

  Tee valitus tollasista naapureista mitkä ei anna nukkua? :o

 2. Jakke Kirjoittaa:

  Jep, onhan se hennettiä että korjaavat ja remontoivat keskellä päivää. Tekisivät töitä yöllä kuten muutkin ;)

  Tuossa on tasan kaksi vaihtoehtoa. Vaihtaa elämänrytmiä ja ilmeisesti myös -tyyliä. Tai ostaa talo.

 3. keijjo Kirjoittaa:

  Jos ostaa oman talon, saa kyllä nukuttua kun on väsyny siitä remontista mitä sit itte joutuu joka vapaahetki tekemään. Paitsi jos on mä, joka ei välitä vaikka katto on sammaleen peitossa ja lattialistat ei o naulattu ja ja ja

 4. satu Kirjoittaa:

  Itsellä samoja kokemuksia kun yläkerras asuu koira ja kait lapsia (teinejä). Korvatulpat on kyl kaverit tuossa tilanteessa : D

 5. norpatti Kirjoittaa:

  Heh, asunko mä sun yläkerrassa? Meinaan mulla on kans koira ja välillä tulee elämöityä/soiteltua niin että käytävässä asti raikaa. Eli eihän mulla oo tietenkään varaa valittaa, mutta pitipä silti piirtää tämä. Omaa taloa varten tässä säästellessä…

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll