Norpatti ja sen käsi

20.04.2009 - 22:01 / norpatti.
3 vastausta - “Norpatti ja sen käsi”

  1. Lilith Evoly Kirjoittaa:

    Aivan mahtava!! :DD Aamun pelastus xD Näin kuuluu aiheuttaa hämmennystä. Luen vaan uudestaan ja uudestaan ja nauran joka kerta. Ihana! :D Sitä miettii että miksi ei ite oo vielä tällaista tehny xD

  2. Missa Kirjoittaa:

    No höh. Ihme nipotusta kun ottaa huomioon että kännissä oli vain käsi.

  3. Hartte-Vainaa Kirjoittaa:

    Kertakaikkisen hauska pätkä. Ellen olisi näin perinjuurin synkkä wanha raato, olisin nauranut tuolle ihan ääneen. Piristi huomattavasti. Kiitos siitä!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll