Pieni matkapäivis

20.04.2009 - 23:16 / norpatti.


Kategoria: sarjakuvat.
Tagit:8 vastausta - “Pieni matkapäivis”

 1. apista vuodesta -95 Kirjoittaa:

  Apis on paras. Kannattaa tutustua uuteenkin matskuun. Esim. Kiila on päällikkö.

 2. Tiia Kirjoittaa:

  Apis oli täälläkin teininä kovasti kuuntelussa. :)On valitettavasti nyt vähän jäänyt. Keikallekaan en ole koskaan vielä päässyt eli tämä vääryys pitäisi kyllä korjata joskus.

  Me tehtiin kaverin kanssa yläasteella esitelmä Apulannasta, kun piti valita jokin aihe tietotekniikkatunneille. :) Taisi tulla silloin muutama niitä Levy-yhtiön fanilehtiäkin kotiin. Se oli aivan loistava huumoripläjäys, mutta harmi kun loppui aika nopeasti.

 3. Suvi Kirjoittaa:

  Nyt tuli kyllä tarina ihan kuin omasta elämästä, viittaan tällä tuohon Apis-tarinaan. Oon kans itse ikään ku löytäny Apiksen taas uudelleen muutaman vuoden tauon jälkeen, erityisesti just se vanhempi, upea matksu kolahtaa jälleen uudestaan :D. Ihmettelin kans täs päivänä eräänä että miksi “hylkäsin” Apulannan niin pitkäks aikaa niin monen vuoden “fanitus”putken jälkeen. Mutta hyvä hyvä, Milla! Pidetään me uudestisyntyneetkin apislaiset liput korkeella xD

 4. kumiko Kirjoittaa:

  Hah! Niinpä fanittamista on vaikea lopettaa, se vaan voi unohtua välillä ^^’

  Täytyy kyl sanoa että oon koko ajan luullu ettei sulla ole ajokorttia (en siis tiedä miksi) et vaikuta niin “ajaja”-tyypiltä :D
  Taas tiedän susta enemmän ^__^

 5. Eveveve Kirjoittaa:

  ! ! ! Hihi

  Apiksen tuukka on mun kummitädin serkku! lähesitä sukua siis! kovinkin.

 6. Sanna Kirjoittaa:

  Ei sviide mä räkätän aivan täysiä täällä sun jutuille. Kiitos hei tästä blogista :D

 7. 54321 Kirjoittaa:

  Eikä Vielä Ole Edes Ilta on (apulannan) paras albumi!

 8. Nena Kirjoittaa:

  “Pitkät automatkat on paras tilanne kuunnella musaa” tuo on niin totta. Ei voi muuta kuin istua ja popittaa. Ja Silmämuna niin hyvä biisi :D kiitos, nyt soi VAROA RÄKä *tiididii* korvamatona.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll