Suuri Oivallus (tai sitten ei…)

14.05.2009 - 16:27 / norpatti.
8 vastausta - “Suuri Oivallus (tai sitten ei…)”

 1. cloud-berry Kirjoittaa:

  ei hitto, ihana huomio! :’DDDD oonki aina ihmetelly sen äännähdyksii. X’D

 2. Minni Kirjoittaa:

  Hihii :D

  Paljonko sukelluskurssi maksoi ja kauanko se kesti? Minkälaiset taidot kurssilla oppii? Sori että kyselen mutta kiitos jos jaksat vastata.. :)

  Siis se Hesarin ja kumppaneiden suunnittelema/toteuttama sopimus on ihan älytön! Hävetköön!

 3. Nia Kirjoittaa:

  Ihan mainio X)!

 4. norpatti Kirjoittaa:

  Mä kävin/käyn kurssini Nousu ry-seurassa: http://www.nousu.fi/. Siel opitaan/on opittu (toivottavasti) laitesukelluksen perusteet. Suoritetaan sukelluskortti jolla saa jatkossa sukeltaa 15-18m:iin asti Suomessa ja muualla. Kurssi maksoi muistaakseni 420e (saa maksaa osissa).

 5. xfortunity Kirjoittaa:

  hei eiiii, niin aukottomasti kun tuo selittääkin nuo ääntelyt niin käsi ja sen funktio jää silti hieman mysteeriks. ei nyt saa jättää tätä tälleen puolitiehen, vaikka lähellä kokonaisvaltaista ratkaisua täytyy kyllä olla tän perusteella.

 6. hiiru Kirjoittaa:

  heij! juu joku komia mulle laittoo päivänkakkeron..enkä oo ehtiny tähän touhuun viä perehtyä yhtää. :( meillä on kaikki ny niin yhtä sähinää jonin lakkiaisten ja meirän muuton ja tämän rempan takia..siis ku kaikki pitääs olla valmista sitte juhlapäivänä. aagh..mutta eikö tää tästä.
  niin ja siis tulkaa lätsäjuhliin teki jos vaan jouratta (siis sinä ja millå ja jussi. ja hessu. :B..). :>

 7. Venla Kirjoittaa:

  Nauroin tälle vedet silmissä..! :’D Kiitos iltani piristyksestä.

 8. En vaan OSAA! » Blogin arkisto » Rakkautta ja … no ei muutaku vtusti RAKKAUTTA Helsingin sarjisfestareilla!! Kirjoittaa:

  […] Hessu ja sen käsi -jutut täällä ja täällä. Btw btw: Jos jollakulla on lisää teorioita Hessusta ja sen kädestä (ottaen […]

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll