Sadepäiväsuosituksia

5.07.2009 - 17:44 / norpatti.


Bonuksena sadepäivän ratoksi piirretty pikku heppakuva (sadepäivänä allekirjoittanut lukee mielellään heppajuttuja (=kirjoja+lehtiä=vanhoista ja uusistakin Hevoshulluista läpi Lena Furbergin sarjiksia. Pitäs taas lähtee metsästämään niitä divareista ja kirppiksiltä…):

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , , , , ,3 vastausta - “Sadepäiväsuosituksia”

  1. Yoa Kirjoittaa:

    Näkökulma – vettä

  2. Tinttura Kirjoittaa:

    norpatti-bambi xD

  3. Anu Kirjoittaa:

    Googletin Furbergia ja kuvahaun “esivilauttelussa” on Kiroileva Siili! :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll