Shawan

6.07.2009 - 12:01 / norpatti.


Lisää dramaattisia eläinsarjakuvia. Tämän heppajutun tein joskus 9-11v:na (83 on siis syntymävuoteni, ei piirtämisvuosi). Tää on tosi tyypillinen esimerkki tarinoista joita tein tuolloin paaaaaljon.

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: ,22 vastausta - “Shawan”

 1. Emma Kirjoittaa:

  Tiäkkö on sellanen Hevoshullun sarjis ajalta pitkä aika sitten, jossa on just tää idea! :’D Mutta se on kyllä vissiin uudempi kuin tää. Sen ponin nimi oli siinä Mistral johtuen mistralin tuulesta koska se on niin VILLI ja VOIMAKAS.

  :D

 2. Emma Kirjoittaa:

  Eiku hupsista heijjaa väärä lehti, se olikin Villivarsassa.

 3. norpatti Kirjoittaa:

  Tää on kyl aika Villivarsa-kamaa (yhtä huono ja kliseinen). Lenan sarjikset on AINOITA hyviä heppasarjiksia mitä oon lukenut. Plus muutamat lukijasarjikset HH:ssa oli kans joskus tosi hyviä. Mut siis joo, tää idea on just sellanen jonka jokainen heppafani on joskus lukenut jostain. ;)

 4. Markka Kirjoittaa:

  Voi apua miten traagista :D

 5. blaura Kirjoittaa:

  Vaikka onkin kliseistä kamaa, niin kyllä mun tarvii tälläsena hölmönä herkkis tyttönä sanoa, että oli pakko räpytellä silmiä hieman tavallista useammin erokohdassa.. :)

 6. ansku Kirjoittaa:

  Hyvin huomasi sekoituksen eri sarjiksia ;) Varo vaan Lena! Hyvät tuskaiset ilmeet tytöllä lopussa, osaisimpa minäkin tuommoisia. Hyvin piirsit jo tuolloin!!

 7. Kira Kirjoittaa:

  Voi ei miten noloa, vertasin omaan 11v hevoshuumoristrippeihin :D kato nyt mikä kynänjälki :D http://cle0.vuodatus.net/blog/2023538/kira-11v/

  Osasit piirtää näköjään jo tuolloin, oisinpa miekin osannut :D

 8. Teku Kirjoittaa:

  Koitappa Norpatti nyt vääntää heppasarjis, se ois varmaan kivaa luettavaa :)

 9. Honey Kirjoittaa:

  Ihana :D Itketti, nauratti, nikotutti ja oksetti yhtäaikaa. Just tällaista olisin lukenut kauan sitten heppahulluna alahuuli väpättäen .. ja väpättihän se vähän vieläkin.

  Muistan yhden tv-sarjan, jossa kuoli hevonen (en muista mitään muuta). Syöksyin vessaan itkemään tuntikausiksi. Oivoi. Muistan sen vieläkin, sen hepan (oli siinä varmaan jotain muutakin juonentynkää..).

 10. Marika Kirjoittaa:

  hahahahhaha ai että! Tämä olikin tänään ainoa juttu joka on nostanu hymyn huulille! :D

 11. Anna Kirjoittaa:

  Mutta Hevoshulluun piirsi se joku toinenkin ehkä myös ruotsalainen hyvä piirtäjä! Mikähän sen nimi olis ollut? Muistan joskus se oli HH:n kannessa, sillä oli semoiset pitkät tummat hiukset ja se oli vähän sillai gootahtavan näköinen. Se muistaakseni teki joitain sarjiksia islanninhevosista. Voi että, mitähän mun Hevoshulluille on tapahtunut, ne on viety varmaan kaikki divariin Olis niin kiva lukea Lenan sarjiksia! Vitsi sillä oli hyviä, tuli mieleen ne jotkut sen semikauhutarinatkin…oijoi, lapsuus…

  (Mut siis joo: Lena ON paras!)

 12. norpatti Kirjoittaa:

  Joo siis se joka piirsi mm.Heinilän hevostyttöjä. Joo se oli kyl kans ihan jees. Ootas. Olisko se ollu Maria Blom? Joku oli ainaski sen niminen.

  Mulla on onneksi tallessa kaikki parhaat Lena sarjikset: Kuunsäde, Kevätesikko, Hyvin kauan sitten (ihan uskomattoman hiano yksisarvistarina, joskaan ei Lenan itsensä käsikirjottama) jne jne. Tuuvan talliakin oon lukenut, mutta Lena ansaitsis NIIIN paljon enempi arvostusta niistä sen vanhemmista.

  Mutta ihan hirvittävää on tämä: uudemmissa Hevoshulluissa on väritetty ja suomennettu uusiksi niitä vanhoja klassikoita!! Mä olin ihan raivoissani kun näin joskus lähivuosina esim. sarjiksen “Kesä Hirmun kanssa” (Kesä Kauhun kanssa, ilmesty joskus 90-luvulla) ja väitettiin että se oli ALUNPERIN 2000-vuodelta! Wtf?! Ja missä on Misty ja miks Emmalla on NENÄ?! *haukkoo henkeä* Ah, pääsimpäs avautumaan.

  Mulla on ollu jo ikuisuuden työn alla sellanen kunnianosoitussarjis Lenalle, mut prkle kun se on työläs tehdä…

 13. Pöpö Kirjoittaa:

  Mulle tuli pienenä Villivarsa ja olin kateellinen niille, joille tuli Hevoshullu (ja kävin lukemassa sen aina kirjastossa)… Toi on niin suoraan niistä :D

 14. PoiDa Kirjoittaa:

  Olet ollut hyvä piirtämään jo 9-11 vuotiaanakin. Ihmiset olivat kyllä vähän…Hupsun näköisiä, niin kuin aina kaikissa heppasarjakuvissa.

 15. Unna Kirjoittaa:

  Uhallakin palaan vielä aiheeseen; Voih, kuinka surkeaa, ettei irl koskaan tule törmänneeksi sellaisiin hylättyihin vapaana kulkeviin hevosiin.. *hymy* Meilläki tuolla ladossa olis kyl tilaa ja pellollakin, mutta eipä oo tullu hevosia vastaan mettäteillä tai pelloilla.. *naur*

  Jeeps, Villivarsa tuli itellekin, HH:ta sitte lueskeli kavereilla tai kirjastossa.. *hymy* Voeh, niitäkää vuosiin oo selannu, monen vuoden villivarsat kyl taitaa vielä aitassa olla.. ^^

 16. tipi Kirjoittaa:

  edelliselle: niin, etenkään kun ainoat villihevoset maailmassa ovat nykyään enää Mongoliassa ;)

 17. pilipali Kirjoittaa:

  SHAWAAAAAAAAANNNNNN NOOOOOOOOOOOOO

 18. Kuhis Kirjoittaa:

  Heeeei mä piirtelin just tämmösiä kanssa! Ehkä joskus mullakin on pokkaa julkastakin niitä…

 19. Barbro Kirjoittaa:

  Wau… muistui ihan omat heppatyttö vuodet mieleen. Ihanan tunteikas ja romanttinen tarina. Nyt kun olen jo heppatäti niin tuo tarina tuo mieleen ne ajat kun illat piirtelin poneja ja luin kaikki Jalon siskosten heppakirjat.

 20. nobody Kirjoittaa:

  tuli tippa linssiin :’)

  kyl oli ihanan tarina

 21. HIisuli Kirjoittaa:

  ihanaa :D nää on niin tämmösiä <3 tömmösiä lukkani tytöt teki viimevuonna käyttäen ainakin yheksän sademetsää pois maapallolta… ;_;

  "varsa! oih ihanaa!"
  "sinun emäsi(whatever) on haavoittunut! voi eikä! minun pitää rientää hakemaan apua!"
  " kiitos isä, tottakai haluan pitää sen. "
  "rakastan sinua aina<3"
  "*sitten he elivät tylsän eläm tylsistyneinä kun alkuvillitys oli ohi*"

 22. Nena Kirjoittaa:

  Ha ha ha! Onko hieman kopioitu Lena Furbergin Stella- vuorten hevosesta (piti oikein kaivaa vanhoja lehtiä ja tarkistaa nimi) :D Mutta ihana juuri ikään kuuluva hevossarjakuva, ja sellaisia aiheita kai pitää piirtää, mitkä on itselle silloin tärkeitä ja kiinnostavia ;)

  Piirräs Milla nyt uusi hevossarjakuva!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll