Aarteita – osa 6

31.10.2009 - 14:24 / norpatti.


naamari

Tykkäsin kersana naamareista, varsinkin eläinnaamareista, koska lempileikeissäni tekeydyin aina joksikin eläimeksi (kuten nykyisinkin). Tutkin ahkerasti eläinkirjoja ja ihastuin lepakkoihin ja piti sit saada askarrella (äidin avustuksella) tällainen “kaunis” korvayökkö tms. Tuo päässä ja ruskea viltti “siipinä” sitten kirmailin ympäriinsä. Terve lapsi. Tää oli mulla myös sarjakuvanaamiaisissa vähän aikaa sitten. Olin “lepakkonainen”.

Kategoria: kuvat.
Tagit:3 vastausta - “Aarteita – osa 6”

  1. mirmaarian Kirjoittaa:

    Jeeh,joku muukin on väsäillyt lapsena naamareita!Niitä oli just kivaa tehdä ja olla niiden varjolla vaikka mikä.Kaiholla muistelen lapsuutta ja kaikkia niitä ihania (ja vähemmän ihania)tempauksia.:D Avaruusmies oli ihan best! :D

  2. vesiheinikki Kirjoittaa:

    SARJAKUVANAAMIAISET. onko siistimpää O____O

  3. Katti Kirjoittaa:

    Jostain syystä just tästä merkinnästä mä huomasin, miten hyvin sä osaat ottaa elämästä oikeesti kaiken irti ja nauttia :) Olempa kade.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll