“Liiiikaaaa, minä olen liiiiikaaa!!!”

11.11.2009 - 23:11 / norpatti.


kukamaoon

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: ,21 vastausta - ““Liiiikaaaa, minä olen liiiiikaaa!!!””

 1. Lena Kirjoittaa:

  Milla, ohessa viltiön fanikirje Lenalta 34vee.

  sielusi on kristallilasia, joka heijastaa kaikkia valonsäteitä. Ottaa vastaan ja suodattaa eri ilmiöt ja elämän sellaisenaan kuin on. Sitä mitä minuutesi ei se ei hyväksy, siihen Norpatin sielusi sanoo : Perkele, v***u, NYT RIITTÄÄ!!

  Sarjakuvasi ovat ilo ja henkireikä. Oma suosikkini EVER on ekasta Norpatin sarjakuvakirjasta, jossa Norpatti pohtii elämää. Se meni jotenkin näin:

  Sitä joskus miettii elämäänsä luullen tehneensä oikean ratkaisun, mutta yhtäkkiä huomaakin tehneensä kaiken päin persettä.

  Olen ottanut kyseisestä sarjiksesta värikopion työheeni seinälle, ja se on aiheuttanut keskustelua ja hilpeyttä. Hyvässä hengessä. Jopa käyttänyt sitä saarnani pohjana (, ja jonakin päivänä käytän myös hengellistä tyynyä…)

  lämpimin terveisin,

  Lena
  pappi Tukholmasta

 2. Pumpulaatti Kirjoittaa:

  Miksei siili pehmolelua? D:

 3. Mussu Kirjoittaa:

  Yhdyn pumpulaattiin: OI MIKSI?? Pehmolelut ovat söpöjä!

  Oikein kiva tämä sarjis..

 4. norpatti Kirjoittaa:

  No eeeikä ku siilillä on PIIKIT eikä se oo mikää semmone rutisteltava pehmomöllykkä. Menis loppuki “uskottavuus” raukalta.

 5. Mie Kirjoittaa:

  Täällä 52 vee fani. En ole vegaani enkä taiteilija, mutta saan valtavasti iloa blogistasi. Tulee välillä oma taiteilijatytär <3 mieleen. Ja olet aika välkky ilmaisemaan mielialojasi. Kiitos. Suuri kiitos.

 6. hiekkis Kirjoittaa:

  ei tota voi ton paremmin sanoa. <3<3

 7. Kira Kirjoittaa:

  Etkä ole LIIAN Norpatti! Vaan JUST PRIKULLEEN Norpatti ja paras sellaisena Norpattina :)

 8. wonder woman Kirjoittaa:

  aivan ihana sarjis =)

 9. Nemo Kirjoittaa:

  Olen lukenut blogiasi säännöllisesti jo pitkään, mutten ole koskaan aiemmin tullut kommentoineeksi merkintöjäsi. Ajattelin kuitenkin tehdä sen nyt, sillä vaikket tunnekaan minua, tahdon sinun tietävän, että arvostan töitäsi kovasti. Blogisi ja haastattelujesi perusteella olet myös miellyttävä, hauska, elämäniloinen, lahjakas ihminen.

  Onhan sinullakin vikasi, mutta se kuuluu inhimillisyyteen, toisin kuin toisten haukkuminen vain sen tähden, että tämä esittää perusteltuja mielipiteitään omassa blogissaan. Jos tyylisi ei miellytä, ratkaisu on oikein helppo. Lapsellisen nillittämisen sijaan voi aivan hyvin sulkea nettiselaimen tai mennä toiselle sivulle, kunnes osaa taas kommentoida järkevästi.

  Toivottavasti jaksat jatkossakin ilahduttaa, hauskuuttaa ja paikoitellen ravistella laajaa lukijakuntaa pilkahduksilla omasta elämästäsi tässä blogissa. Aina ei ole helppoa ottaa vastaan kritiikkiä kasvottomalta massalta, joka voi piiloutua anonyymiyden naamion taakse, mutta olet kuitenkin kestänyt sen ihailtavasti.

  Tähän loppuun haluan vielä kiittää sinua siitä, että jaksat yhä uudelleen jakaa työsi meidän kaikkien kanssa, vaikka et aina siitä kiitosta saakaan. Omia suosikkejani ovat muuten ne sarjakuvasi, joissa tappelet ilkeän peilikuvasi kanssa. On jotenkin lohdullista tietää, että muilla on saman tapaisia ongelmia itsensä kanssa.

  Voi hyvin

  Nemo 18 v

 10. Keijukainen Kirjoittaa:

  Eikä sun tartte kukaan muu ollakaan! Nii!

 11. Hevoinen Kirjoittaa:

  Nääh, ‘nä oot just SOPIVA norpattilainen. ‘noot liian palijon kaikkehen muuhun vaan norpattina ‘noot sopiva. piste.

 12. Anu Kirjoittaa:

  Ihana ihana sarjis, samastuin etenkin tuohon hippi/juppi sekä terve/hullu- häilymiseen :D

 13. Suvi Kirjoittaa:

  Ihan oikein ettei oo pehmoleluja.

 14. CCC-pimatsu Kirjoittaa:

  Kylläpä neiti laittoi taas ihaninta itseään peliin. Kiitos siitä.

 15. Venla.s-89 Kirjoittaa:

  Siili pehmolelu olis IHANA :o

 16. Sikapossu Kirjoittaa:

  Ei se tehotuotanto lopu täällä meuhkaamalla eikä kasvisruokaasyömällä, vaan tukemalla tuottajia, varsinkin niitä joilla on pieni tehoton tila. Kasvisruoan syönnillä saatat juuri ne tilat konkkaan ensimmäiseksi

 17. Katti Kirjoittaa:

  Kieltämättä itsestänikin tuntuu että olen liian ristiriitainen luonne. Mutta susta voin sanoa, että vaikka siis en tunnekkaan, olet juuri hyvä tuollaisena. Nauti :)

 18. Katya Kirjoittaa:

  Niin.
  Ei ole helppoa aina tuoda julki omia mielipiteitään, etenkin jos valtaväestö on eri mieltä. Valtaväestö ei tuppaa Ajattelemaan asioita, ne vaan on. Ne ei ELÄ.
  Mut tiedäks Milla, sä olet upea.
  Niin.
  :-)

  (No okei ne vihreet lasit on helvetin karseet, ettei mene liian lepertelyksi :-p )

  -K

 19. norpatti Kirjoittaa:

  Heh. On ne kyl aika karseet. Mut mää rakastan niitä <3

 20. ÄT Kirjoittaa:

  Aa voi ei. En koskaan ennen ole kommentoinut mitään blogeja mutta tänään pakko tehdä poikkeus. Löysin itseni niin liikaa tästä merkinnästä. Tuli sellainen tietynlainen ahdistus sitä lukiessa, kun muistan ja tiedän millaista on juuri tällainen inhottava ristiriitaisuus. Toisaalta olen kovin helpottunut että joku muukin tuntee näin samanlaisia ajatuksia..Samaistuin liikaa. Lisäksi Sarjakuva olisi muutenkin voitu olla piirretty minusta x)

  Hienoa työtä teet! :)

 21. Raunis Kirjoittaa:

  Ikinä ei voi olla liian Norpatti<3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll