Aarteita – osa 7

12.11.2009 - 0:48 / norpatti.


tama

Tamagotchi! Halusin tällaisen ihan välttämättä synttärilahjaksi joskus ylä-asteen kasi- tai ysiluokalla (97,98?). Itkin, kun ensimmäinen “kilpikonna” tai mikä se nyt yrittikään olla, kuoli. Myöhemmin tajusin, että ne kaikki kuolee aina just samaan aikaan, vaikka niit miten hoivais. Meni sit lopulta hermot jatkuvaan piipitykseen ja kohdistin rakkauteni eläviin eläimiin. Pitäs hommaa patteri tähän ja kokeilla toimiiko enää.

Kategoria: kuvat.
Tagit:9 vastausta - “Aarteita – osa 7”

 1. cloud-berry Kirjoittaa:

  mä sain joskus ala-asteella (about toi 98?) joululahjaks kaks Tamagotchia; toinen oli koira ja toinen dinosaurus. :D mä kun en koirista hirveesti välittäny, ni annoin äidin hoivaan sen koiran ja koitin itte hoivata sitä dinoa. se eli max 7 päivää, kunnes taas kuoli. >__>” mutta äidin hoivissa ollu koira ties kuinka kauan: se unohtu jonnekin talvitakin taskuun ja sitte ku se kaivettii joskus esiin, ni se oli edelleen elossa. :o joku superkoira varmaan. XD
  ei mulle mitää tähdellisempää. :D pitäs itteki varmaa kokeilla, et toimiiko vielä. :3

 2. Hevoinen Kirjoittaa:

  Terveisiä Amsterdamista!! Löysin sieltä aarteita, ainakin yksi cd on osoittautunut erittäin loistokkaaksi ambienthäröilyksi, muksaa musaa=)
  Siellä oli ihunainen syksy. Näin yhden ylpeän koiran joka elvisteli mulle ihan huviksensa, on se kun koiratkin kettuilee ulkomaille, turisti mikä turisti;D

 3. norpatti Kirjoittaa:

  Oh, Amsterdamiin tarttis kyl päästä käymään :)

 4. hiiru Kirjoittaa:

  mä niiiin muistan tilanteen.. ;D

 5. Sanna Kirjoittaa:

  Mulla oli aikoinaan 2 tamagotchia. Minne lie ovat kadonneet. Oli se kyllä niin kauheaa aikoinaan kun ne kuolivat, olin kauhean surullinen. :D

 6. mirmaarian Kirjoittaa:

  Aim jour tamakutsiii…
  Melkoisia kapistuksia nuo ja niin söpöjä otuksia niissä,ettei mitään rajaa. <3

 7. elia Kirjoittaa:

  Mainitsit että ravintolassa on vaikea saasa juustotonta ym. ruokaa niin helpottaakseni tilaamista olen sanonut että olen allerginen maidolle välillä kalalle ja milloin millekkin mistä en tykkää tai mitä en vain halua syödä, ja kas kummaa ravintolaväki ymmärtää ja annoksessa ei ole vahingossakaan maitoa ym., mutta jos mainitsen että en halua majoneesikastiketta salaattiini, sitä jostain kummasta kuitenkin on siinä.

  tosin juusto ym. antaa makua ruokaan mutta olen nyt muutaman kerran tilannut maidottomia/vegaanisia annoksia ja kokit on luoneet mitä erikoisimpia ja herkullisimpia vaihtoehtoja juustolle! ja sori sekava kommentti, en pysty parempaan 17h työvuoron jälkeen :D

  aiheesta toiseen ja aika epäolennaiseen: käytätkö meikkiä ym. kosmetiikkaa? jos niin mitä? ja onko kokemuksia mineraalimeikeistä? mitkö on sun lempituotteita kosmetiikan saralta?

 8. Olli P. Kirjoittaa:

  Heh, muistan itse ku alaasteella tuosta tuli oikee ilmiö, se piti olla kaikilla. Itse perehdyin asiaan tarkemmin ja voin sanoo että sieltä tuloo aina sama pallo aluks ja se mite sitä hoivaa ja ruokkii jne niin sen mukaan se kasvaa ja elää. Jos ei huolehdi tarpeeks nii siit tuloo sellane ylipainonen tai liia laiha ja se kuukahtaa ennen aikojaan. En nyt muista oliko ensimmäisis versiois sitä et ne pysty saamaan pentujaki itsestään. :D

 9. lemmi Kirjoittaa:

  Voi ei, minullakin oli noita useita! Olisikohan ollut ensimmäinen tamagozini kun kerran yöllä huusi nälissään ja äitini ei saanut sitä hiljaiseksi sitten millään, pisti sen sitten lopulta pyykkikorin pohjalle ja pyykit vaimensivat ihan mukavasti. Hehe ei ole kyllä ikävä :D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll