50 tarinaa MINUSTA – osa 22: Eräs rakkaustarina

18.01.2010 - 4:35 / norpatti.


22_piirtaminen

22_piirtaminen2

22_piirtaminen3

22_piirtaminen4

22_piirtaminen5

Tämä on todennäköisesti koko blogaushistoriani tähän saakka henkilökohtaisin merkintä.

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , ,20 vastausta - “50 tarinaa MINUSTA – osa 22: Eräs rakkaustarina”

 1. Jani Kirjoittaa:

  Yksinkertaisesti ja vastustamattomasti ihana. <3

 2. Tarmo Kirjoittaa:

  Todennäköisesti Norpatin blogaushistorian koskettavin merkintä. *Huokaus* Yksinkertaisesti aivan ihana <3

 3. t Kirjoittaa:

  “In the deepest hour of the night, confess to yourself that you would die if you were forbidden to write. And look deep into your heart where it spreads its roots, the answer, and ask yourself, must I write?”
  – Rainer Marie Rilke –

 4. ano Kirjoittaa:

  Matkittu Ahokoivua.

 5. Minä Kirjoittaa:

  Luin tämän koulussa ja tuli kyyneleet silmiin.

 6. Tuuk42 Kirjoittaa:

  Ah, sanattomaksi vetävää. Olet täsmälleen oikeassa. So it goes.

 7. norpatti Kirjoittaa:

  Totta. Tässä ON jotain vähän “Marimaista”. Aina sitä tulee jotakuta matkineeksi vaikkei yritä. Mari on hyvä ystäväni joten ei ihme et tulee vaikutteita alitajuntaan. Nämä ajatukset on varmasti kuvannut miljoona muutakin tyyppiä samankaltaisesti. So?

 8. sus'jolkottelee Kirjoittaa:

  Intohimo antaa ja ottaa, epäilyttää ja tekee saletiksi. Elämää… .

 9. oll1p Kirjoittaa:

  Osu ja upposi :)

 10. VesaK Kirjoittaa:

  Kyllä mää (ja aika moni muukin) sinusta tykkää vaikka et enää koskaan piirtäisi viivaakaan. (Äläkä nyt ajattele et “Nii SINÄ, mut…”) :)

 11. ahokoivu Kirjoittaa:

  En mä aatellu yhtään että täs olis jotain “ahokoivua”, ihan täydeltä norpatilta tää näyttää.

  Kaunis merkintä. Mäkin oon vähän alkanu kattelemaan muita…

 12. mirmaarian Kirjoittaa:

  Koskettava ja huikea. <3 Suuria tunteita.

 13. Enedria Kirjoittaa:

  Ihana. Löysin itseni tuosta sarjakuvasta.

 14. Moisku Kirjoittaa:

  Kosketti kovasti.
  Lähes samanlainen kokemus oli katsoa herkällä hetkellä youtubesta seuraavat musiikkivideot. “Rölli Elefantti Antti ja Siili Suhonen” ja “Rölli – Usvametsän Neito”

 15. MaaritH Kirjoittaa:

  Kiitos.

 16. Suski Kirjoittaa:

  Mahtava. =) Kerroit aivan kuin siitä, mitä kirjoittaminen on mulle. Sitä ilman ei olisi olemassa. Huh huh…

 17. Alcatus Kirjoittaa:

  Ihminen ei voi kokea oloaan kokonaiseksi, jos hän jättää sisäisen kutsumuksensa huomiotta. Jos se jätetään huomiotta, ennen pitkää hän menettäisi järkensä!

  Maailmassa joudut tapaamaan monia ihmisiä joilla on huono (ellei lainkaan!) suhde omaan piilotajunnan inhimilliseen maailmaan. He eivät käsitä teoksiesi merkitystä itseesi, koska heillä ei suorastaan ole niitä eväitä jotka auttaisivat heitä näkemään teoksiesi pinnan alle. Koska heillä ei ole oman kuorensa alla mitään, he eivät myöskään kykene käsittämään, mitä sinun kuoresi alla on ja mitä se merkitsee. Eivätkö he huomaa, kuinka herkkä sinä olet? Jos edes huomaavat, he eivät kuitenkaan pystyisi käsittämään sen merkitystä!

  Se inhimillisyys, mikä sisältyy kuoren alle, ei kuulu kritisoitavaksi. Vääriä tunteita ei ole. On pelkästään tunteita. Tästä syystä niitä ei saisi kohdella kuin olisi parempia tai huonompia.

  Ano teki tylyn tokaisun. Ihminen saa käyttää mitä ilmaisukeinoja tahansa, jos hänen sisäinen kutsumus niin vaatii. Joko hän ei käsittänyt tätä, tai hän kokee kateutta nähdessään Millan sisäisen maailman.

  Terveisin,

  Jedric

 18. Sunna Kirjoittaa:

  Kaunista. Yksinkertaisesti kaunista. Jotenkin lukiessa & kuvia katsellessa välittyi niin aidosti voimakkaita tunteita. Kiitos, Milla :)

 19. willle Kirjoittaa:

  Voi vitsit miten ihana <3

 20. Foxglove Kirjoittaa:

  Tuo sai tavallaan minut lukijana vapautumaan. Piirrokset olivat ehkä vähän karkeita, mutta siksi juuri sopivat tuohon merkintään. Mä kiitän sua tästä, tuli hyvä olo kun luin ton. Tuli olo, että jollakulla muullakin on “herra”, sinulla piirtäminen ja kaikilla joku omansa. Eri asia on, uskaltaako “tunnustaa” omaa “herraansa”, myöntää itselleen sen kautta juttuja ja käsitellä asioita sen kanssa.

  Merkinnästäs tuli vapautumisen olo, ja mieli tehdä jotain sellaista, mikä itselleni on samaa kuin sinulle piirtäminen. Kiitos taitaa olla sana paikallaan.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll