Tidditidii… MAINOSTAUKO!

20.01.2010 - 22:18 / norpatti.


ikkunalogo

Turun Sarjakuvakauppa oy on yhdeksän nuoren sarjakuvaharrastajan ja -ammattilaisen perustama sarjakuvien ja sarjakuviin liittyvien tuotteiden erikoisliike. Kivijalkakauppa sijaitsee Turun ytimessä, uutta kirjastorakennusta vastapäätä Linnankadulla. Kaupan avajaisia juhlistetaan perjantaina 22.1.2010 kello 12:00 alkaen. Avajaispäivänä ohjelmassa on mm. signeerausta, tarjouksia, tarjoilua ja musiikkia. Tervetuloa!

turskalukee

Sivut avautumassa avajaispäivänä TÄNNE.

Kategoria: ilmoitusluontoinen asia.
Tagit:Yksi vastaus - “Tidditidii… MAINOSTAUKO!”

  1. Suvi Kirjoittaa:

    Tuli tällänen vastaa ja sinä heti mieleen:

    http://kuvaton.com/kuvei/bed.jpg

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll