Well said!

4.02.2010 - 3:23 / norpatti.


http://areena.yle.fi/video/712205
Kiitos linkistä nimimerkille jo!

http://savingiceland.puscii.nl/?language=en
Kiits linkistä Aino!

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , ,11 vastausta - “Well said!”

 1. Aino S Kirjoittaa:

  Onks toi dokkari niistä Islannin alumiinisulattamoista? Mun monet kaverit Englannista vietti kuukausia siellä protestileireillä. Se vastarinta niitä vastaan oli tosi inspiroivaa!

 2. Enedria Kirjoittaa:

  Tollaset kommentit aiheuttaa eeppisen perseen repeämisen ainakin mulle. Samoin myös “ihminen on osa luontoa, jolloin myös kaikki ihmisen toimet on, jolloin me voidaan vallanmainiosti dumbata jätteet meriin/tappaa eläimiä sukupuuttoon syystä x/rakentaa meitä hyödyttäviä rakennuksia ja laitoksia ympäristöstä huolimatta”.

 3. Judy Kirjoittaa:

  Mua ärsyttää niin paljon tyypit, jotka suhtautuu välinpitämättömästi ilmastonmuutoksen suhteen, varsinkin kun ihan pienillä teoilla ja elämänmuutoksilla voi ehkäistä sitä. Sen sijaan vaan jatketaan perseen raapimista ja sanotaan että “ei mitään ilmastonmuutosta ole tulossa”.

  Muistapa myös Earth Hour 27. maaliskuuta 2010 kello 20.30-21.30. Lisätietoja löytyy googlaamalla, vaikka uskon että tiedät mistä on kyse. :)

 4. heips Kirjoittaa:

  Mistä olet ostanut ecojot vihon ja paljonko sillä on hintaa?

 5. norpatti Kirjoittaa:

  Akateemisesta kirjakaupasta ostin, niit oli useempia söpöjä pikkuvihkoja samassa. En kyl muista mitä makso, ei kauheesti.

 6. Johnu Kirjoittaa:

  Täytyypä käydä siellä akateemisessa kirjakaupassa :)

 7. Someone Kirjoittaa:

  EVOluutio vois olla hyvä blogin nimi..? (:

 8. norpatti Kirjoittaa:

  Hei loisto idis, vois käyttää tota jossai!

 9. rastas Kirjoittaa:

  Hmm, joo hei..niin se maisema muuttuukin ja tosiaan myös ihmisestä riippumatta. Ja on aina muuttunut. Luonnossahan ainoa pysyvä asia on sen taipumus muuttua. Entäpä jos saataisiin luonnon tila jotenkin jäädytettyä paikoilleen? Stagnaatio ei ole hyvä asia luonnossakaan. Eipä silti että elinympäristön muuttuminen olisi minustakaan mukava asia, mutta näin se vain taitaa mennä.

 10. tahvoli Kirjoittaa:

  ohhoh joku on uskaltanu sanoa oman mielipiteensä täällä.. propsit rastaalle, olen samaa mieltä.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll