Bloggaus blokki

13.04.2010 - 16:02 / norpatti.


JOTEN nyt onkin mainio tilaisuus käyttää Reetan blogista tuttua keinoa:

Vastaa tämän merkinnän kommenttiosioon kysymykseen MISTÄ HALUAISIT MINUN BLOGGAAVAN.

Vastaajista arvon kolme, jotka saavat kukin valita yhden sarjisjulkaisuistani (voittajiin otetaan yhteyttä meilitse, eli ei tarvi kommenteissa kertoa minkä tahtoo. Suurta koirakirjaa, Sikala + Kaupunkeja-antologioita ei mulla valitettavasti ylimääräisiä ole) + jotai pientä extraa. Vastaa tiistaihin 20.4. klo 24.00 mennessä ollaksesi mukana arvonnassa.

Kategoria: ilmoitusluontoinen asia, sarjakuvat.
Tagit: , , , , , , ,88 vastausta - “Bloggaus blokki”

 1. pullahiiri Kirjoittaa:

  Nyt kun omaa kotia laitat, niin varmasti sinne myös keksit joitain kivoja sisustus ideoita, maalauksia yms. Niistä vosit blogata vinkkejä muillekin.
  Ja koiraihmisenä tietysti odotan Veeran touhuiluista kuvia

 2. Maoam Kirjoittaa:

  toi 50 tarinaa minusta on mun suosikki ja noi merkinnät jotka oot kirjoittanut reissuistasi! Muutenkin kyllä tulee melkein päivittäin pyörähdettyä täällä kuikuilemassa :)

  Asiasta kukkaruukkuun…mua hiukan nyppii, että sana masennus on nykyään niin tabu…hui kamala jos päästät suustasi ko ilmauksen, niin heti ollaan takajaloillaan, että oletko nyt oikeasti masentunut vai ihanko oot vaan normisti allapäin. On sitä prkl ennekin käytetty ja kai sitä nyt asiayhteydessä käy ilmi onko kyse vakavammastakin asiasta. Olen itse myös sairastanut keskivaikean masennuksen, mutten silti vedä hernettä nekkuun jos tuota sanaa käytetään. Ihan kuin se nyt olisi vain “oikeasti” masentuineiden (siis niiden jolla on diagnoosi) etuoikeus. dih…sorry avautuminen…blaah :))

 3. Taina Kirjoittaa:

  Mua kiinnostaa kyl kovasti tää sun talo, koti, remppa.. se TALO! Talo on niin hiano juttu! Omana haaveena myöskin, joten siksi kaikki siihen liittyvät arkiset asiat kiinnostaa hirveesti.

  Mut usko vaan, sun tämäkin merkintä oli ihan mukaansatempaava, vaikka siinä ei mitään hassua sattumusta ollutkaan. Sun piirroshahmon ilmeet nyt on joka tapauksessa niin huvittavia, vaikka se kuoris vain perunoita tai pyöräilis kauppaan.

 4. malakias Kirjoittaa:

  Ilahduttavaa nähdä että on vielä ihmisiä jotka osaavat ottaa tilapäisen masennuksen tavalliseen elämään kuuluvana tunnetilana ilman että se väännetään sairaudeksi. Pitkäaikainen, kuukausikaupalla jatkuva masennus voi johtua aivokemian epätasapainosta ja silloin tarvitaan jo lääkitystä, ja lääkitys voi olla tarpeen myös auttamaan selviytymään traumojen aiheuttamasta henkisestä luhistumisesta, mutta tilapäiset elämäntilanteisiin liittyvät masiskaudet ovat normaalia elämää. Epänormaali on ihminen joka ei ole koskaan alakuloinen.
  Pieni itsesäälissä piehtarointi aika ajoin henkisen kasvun vaiheessa on luonnon järjestämää ilmaisterapiaa – älä jää siitä paitsi.
  Mutta sellainen henkisestä laiskuudesta syyntakeettomaksi tekevä masennus/ahdistus ym. diagnoisointi on kyllä lähes rikollista. Viittaan ihmisiin jotka oikeuttavat itsensä sohvannurkkaan lojumaan viikkotolkulla kun tuntuu että mikään ei oikein hotsita ja viitseliäisyyttä riittää siihen että haetaan ruokaa kaapista mutta ei siihen että vietäisiin likaiset astiat takaisin – Kun voimia riittää siihen mikä kiinnostaa mutta ei mihinkään mikä ei kiinnosta, kyseessä on kuolemaan johtava tauti johon sairastunutta kutsutaan virallisessa terminologiassa laiskaksi paskaksi.

  Mitä tulee blogimerkintöihin niin olennaista ei ole se mitä tapahtuu vaan miten se kuvataan: tuikitavallistenkin harmaaseen arkeen kuuluvien tapahtumien oivaltavat kuvaukset ovat blogien parasta antia.

 5. Calathea Kirjoittaa:

  Talo onkin jo mainittu, mutta minua se kiinnostaa myös. Lisäksi kiinnostaisi lempivärisi ja -tyylisi sisustuksessa ja pukeutumisessa. Entäpä tulevaisuudentoiveet ja -unelmat, jos niitä haluat kertoa lukijoille (niitä on pelottavaa kertoa toisille kyllä, se on jotenkin kovin paljastavaa)? Sitten, pesunkestävänä(!) kissaihmisenä muistelisin, että sinulla (ja entisellä poikaystävälläsi?) oli joskus pari kissaa, joten haluaisin tietää, mitä niille tapahtui, jäivätkö ne exällesi?
  Niin ja paheet, paheet kiinnostavat ihmisiä aina! :D

 6. siiri Kirjoittaa:

  Varmaan jo muutamaankin otteeseen mainittu, kaikenlaiset listat on tosi jees.

  Ja olen tykännyt kovasti lukea noita 50 tarinaa minusta -juttuja, niin että tuollaisia lisää! Varsinkin tarinat lapsuudesta/nuoruudesta kiinnostavat tosi paljon.

  Minusta oikeastaan vähän tuntuu siltä, että nautin kaikista merkinnöistäsi, oli aihe mikä tahansa! : )

 7. Deborah Kirjoittaa:

  Minua kiinnostaisi kuulla unelmistasi ja tulevaisuudensuunnitelmistasi: matkoista, elämäntyyleistä, harrastuksista ja kaikesta sellaisesta. :) Lisäksi haluaisin kuulla, miten olet saanut julkaistua sarjakuviasi ja miltä niiden mukanaan tuoma “julkisuus” tuntuu tai miten se vaikuttaa elämääsi (esim tunnistetaanko kaupungilla tms).

 8. raitavomppu Kirjoittaa:

  Mua ärsyttää niin pirusti, että ainakun julkaset jotain missä kerrot oman kantasi eläinten hyvinvoinnista/kasvisruokavaliosta/lihan mussuttajista, alkaa täällä kommenttiosastolla hirvee älinä. Mun mielestä sun täytys saada julkasta mitä haluat omassa blogissasi. Eihän sun blogi oo mitään ilman sun omia mielipiteitäs :)

  Siksi tahtoisin että jatkaisisit omien mielipiteiden ja sulle tärkeiden asioiden julkasemista :)

  Hyvää kevättä sinne teille! Ite huomasin tänään jo ekat leskenlehdet täältä Itä-Suomesta :)

 9. sus jolkottelee Kirjoittaa:

  Bloggaa Veerasta!!!

 10. Kati K. Kirjoittaa:

  Toivoisin keskustelua sun ja Hengellisen Tyynyn valilla, vaikka jotain sellaista missa kerrot sille synneistasi…se tyyny on ihan mun favorito, miten keksitkaan niin repasevan?! Se pullea, pehmea moykky on taynna mahdollisuuksia!

 11. metsänsä herra Kirjoittaa:

  Olisi lohduttavaa kuulla ns. “hitaasta” kaudestasi. Piirrä itsesi metsänä. Mitä eläimiä metsässäsi asuu? Mitä kasveja ja puita? Missä metsä sijaitsee? Asuuko siellä rakkaitasi?

 12. ville Kirjoittaa:

  porno

 13. Suvi Kirjoittaa:

  Must nuo arkiset jutut on kanssa ihan parhaita. Ei se ehkä sulle oo mitään ihmeellistä, mutta moni elää täysin erilaista arkea kuin sinä ja silloin se kuulostaa erilaiselta ja erikoiselta. Tosin itse tykkän varsinkin, jos Veera näkyy (koiraihminen).

  Mutta tykkään myös noista mielipidepostauksista. Ihanaa kun jollain on kunnon mielipiteitä! :D

 14. Susanna Kirjoittaa:

  Minä olen kans niitä lukijoita, jotka pitävät eniten niistä tavallisista, hauskoista ja/tai ironisista arkipäivän sattumuksista ja tapahtumista. :) Esimerkkinä tuo äskettäin postaamasi “mies junassa” -merkintä. Tavallisia, elämän pieniä juttuja päiväkirjatyyliin. Eikä niiden tarvitse ollakaan mitään “hulvattoman superhauskoja”, sulla on jokin kummallinen taito saada pienistäkin asioista ne olennaiset asiat piirtämällä näkyviin (esim. ilmeet) ja se on jo itsessään aina erittäin mukavaa katsottavaa/luettavaa! :)

  Keep up the good work!

 15. norpatti Kirjoittaa:

  Hei vauu miten paljo tullu jo kaikkia hyviä ehdotuksia! Kiitti! Remontista pakko sanoa sen verran, että mulla on työn alla sellanen remontti-sarjispäiväkirja jonka suunnittelin julkaisevani yhtenä pläjäyksenä tai/myös omakustanteena samannimisen näyttelyn yhteydessä syksyllä. Mut koitan kertoilla jotain. Varsinainen remppa alkaa olla jo ohi ja seuraavaksi sitten enempi sisustusmeiningejä ja muuttopuuhia.

  Veerajutuista: Mä piirrän Veera&minä nimistä sarjista Lemmikki-lehteen, joten säästän “parhaat palat” meidän yhteiselostamme sinne, mut ehkä tänneki vois jotain vähäsen irrota. Kyseisistä sarjiksista tulee varmaan sit albumikin jossain kohtaa. Neiti on nyt 6vee ja sillä on hillitön karvanlähtö.

 16. bert Kirjoittaa:

  Koska idea oli Reetalta, vastaan samoin kuin hänenkin arvontaansa: haluaisin nähdä blogimerkinnän lapsuuden traumoista.

 17. Sussu Kirjoittaa:

  Kävittekö asuntoesittelyissä ennen kuin löysitte kodin? Bloggaa niistä!

 18. Jau Kirjoittaa:

  Veerasta (huolimatta Lemmikki-lehdestä 8) sitä ei tuu luettua nykyään..) tai kannatan myös ‘metsänsä herran’ ehdotusta, jotain samankaltaista. mutta siis näinkin on hyvä, bloggaat sillon kun löytyy bloggaamista..ei aina tarvii olla intoa piirtää. :) ja parhaat jututhan toki tulee kun ei väkipakolla väännä mitään. :)

 19. Reetta Kirjoittaa:

  No totta kai jotakin hevosaiheista bloggausta! <3 Heppatytöltä heppatytölle.

 20. mirmaarian Kirjoittaa:

  Tosiaan siun nuoruudesta ja lapsuudesta olis ihana lueskella enemmänkin.Se moposarjis oli ai-van huippu!:) Tykkään myös siun oman elämän ja arjen sattumuksista. <3 Ne on niin elämänmakuisia ja hauskoja.:)

 21. Melli Kirjoittaa:

  Tee postaus ammatista tai matkakohteesta, jossa olisit, jos ei olisi mitään rajoituksia!

  Ja vaikkapa listaus pienistä arkisista asioista, jotka saavat sinut onnelliseksi :-)

 22. Petu Kirjoittaa:

  Onnellisin hetki/muisto ja sit kertomuksii lapsuudest. :)

 23. Calathea Kirjoittaa:

  Hei joo, Hengellinen tyyny takaisin ruutuihin plii-iis, ihastuin siihen myös! :)))

 24. dodo Kirjoittaa:

  Kaikkea mahtavaa hyvässä tasapainossa:D Mielipiteitä saa ja pitää esitellä ja jos joku menee niistä sekaisin, niin sehän on vaan hauskaa!
  kaikki harrastuskokeilut on aina mielenkiintoisia ja eläinjuttuja on kiva katsella<3 Arkisia sattumuksi ja toilailuja unohtamatta:) Kunhan vaan jatkat.

 25. Rosa Kirjoittaa:

  Teinivuosistas ! Millon kokeilit mitäkin ekan kerran ja mistä unelmoit ja mitä pelkäsit. Mitkä on ollu isoja hyviä/rankkoja kokemuksia mitkä on muovanneet susta sellasen millainen nyt olet :) + Missä haluat olla 5 vuoden päästä :)

 26. Turbojänis Kirjoittaa:

  Tavallisia tarinoita arkisesta elämästä. :)

 27. Pinja Kirjoittaa:

  Veerasta ja remontista! :)

 28. Kirppu Kirjoittaa:

  Musiikista! :D Mistä bändeistä ja biiseistä tykkäät/oot tykänny jne.

 29. hdcanis Kirjoittaa:

  Grezenin blogin hengessä, tisseistä. Tai viiksistä. Tai molemmista.

 30. Lilli Kirjoittaa:

  Sukellusjutut on/oli kivoi.

 31. Taviokuurna Kirjoittaa:

  On tosi vaikea toivoa jotain tiettyä aihetta, sillä harvoin täällä on näkynyt aihetta josta ei tykkäisi. Piirrostyyli osuu yleensä aina hyvin yhteen aiheen kanssa. Hauskat jutut ovat toki hauskoja lukea, ja astetta kurjempaa on lukea näistä itseinho-jutuista, mutta se on elämää eikä sen eri puolia toisaalta ole syytä piilotella. Omassa blogissasi kerrot tietenkin mistä tahdot. Toivon että voit kuitenkin nähdä hyvät asiat ympärilläsi ja mitä olet saavuttanut. Kenenkään ei tarvitse olla täydellinen.

  En siis toivo mitään tiettyä, mutta voin antaa inspiraatioksi aiheen omista kiinnostuksenkohteistani: luontohavainnot + ihmisten suhde ympäröivään luontoon. Niistä voi löytää paljon hupiakin :)

 32. j0nna Kirjoittaa:

  Sinulle rakkaista tavaroista..ainakin mustekalamuki onkin jo tuttu mutta kerro toki mitä kaikkia aarteita sinulta löytyy. Ja nyt olitkin jo laittanut jo vähän millaista sisustusta haluaisit kylpyhuoneeseen, mutta toivomukseni on, että paljastaisit talosi sisustusta… olisi vallan mielenkiintoista tietää :)

 33. Petra Kirjoittaa:

  Kerro kuka sarja/leffahenkilö olisit tai haluaisit olla?:)

 34. Pinaatti Kirjoittaa:

  Tiiän, että tätä on ehdotettu jo ties kuinka monta kertaa, mut eläinjuttui ois kiva lukee ja luonnosta. Ja niitä remonttijuttuja. Ja ihan vaan kaikkee mitä tulee mieleen, tavaroista yms…

 35. Pinaatti Kirjoittaa:

  Ja ai niin kasvisruoasta.

 36. Velma Kirjoittaa:

  Kamelit, kaktukset, orkideat, matkailu, arkiset tavarat, omenat. :D

 37. JiiÄr Kirjoittaa:

  Talostasi, sekä kaikenlaisia nostalgisia lapsuus- ja nuoruusmuistoja. Haaveitasi, uniasi ja juurikin niitä arjen sattumuksia… Luonnoskirjasi sivuja ja omituisia mielikuvitushahmoja! Kissoja.

 38. norpatti Kirjoittaa:

  ARVONTA on päättynyt! Kiits erittäin inspiroivista ja näin MONISTA kommenteistanne (mulle iskee aina yllätyksenä, et niin moni oikeesti lukee tätä blogia)! Idiksiä saa edelleen tietysti ehdottaa. Palailen arpomaan kirjojensaajat ens viikolla, jolloin oon taas kotona (nyt mökillä!).

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll