Täydellisen ammeen+altaan metsästys

18.04.2010 - 14:28 / norpatti.…vai sittenkin vihreä amme? Ja sinapinkeltainen käsienpesuallas? Eikun vaaleanpunainen?

Nämä olivat siis niitä nukkekodinkalusteita, jotka haluaisin isonnettuna.

(Kuvat huuto.net:stä + viimeisen googletin kuvahaulla täältä.)

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , ,16 vastausta - “Täydellisen ammeen+altaan metsästys”

 1. Valkeavarjo Kirjoittaa:

  Eikös valkoisen lavuaarin vois periaatteessa maalata posliinimaalilla siniseksi?
  En kyllä tosin tiedä miten posliinimaali kiinnitetään, tyyliin pitääkö paistaa uunissa.
  Lavuaari ei välttämättä kyllä sitten mahdu. :D

 2. Kuntsa Kirjoittaa:

  Täydellisen ammeen saa kun tekee itse:

  http://moderninmn.blogspot.com/2007/02/discussing-details-concrete-ofuro-4406.html

  Betonia saa minkä värisenä vain…

 3. LEPA Kirjoittaa:

  sun pitäis nähdä mun tädin kämppä ukissa jossa mä pyörin nykyään, kaikki on niin retroa että silmiin sattuu. oranssi pölynimuri ja keittiönkaapit, ftw ja vihree vessanpönttö.

 4. Katri Kirjoittaa:

  http://www.tampereenrakennustori.fi/index.html

  Tommosesta paikasta kannattaa käydä kurkkaamassa, kun siellä oli ainakin viimekäynnillä edustettuna hyvinkin “värikkäämmän” aikakauden Wc-kalustot…varmaan vastaavat puhelintiedusteluihinkin

 5. elisa Kirjoittaa:

  voi kiltti kerrotko tuon kierrätyskylpyammeen merkin? kuulin siitä ekakerran vuosi-pari sitten ja nyt nimeä ei löydy yhtään mistään.piirroski vastaa sitä.. auta lukijaa hädässä kiitosh :D

 6. elisa Kirjoittaa:

  AA anteeksi en huomannut pikkulaatikkoa sivussa! kiitos kummiski. ja nämä viestit voi poistaa…

 7. sumu Kirjoittaa:

  no meiltä löytyis sinapinkeltainen kylpyamme, lavuaari ja wc pönttö :) itse inhoan niitä ja putkirempan yhteydessä olisikin tarkoitus vaihtaa ne.

 8. sumu Kirjoittaa:

  niin ja kylpyammeen tekeminen itsekkään ei ole niin hiiirveän vaikeeta :) esim betonista yms. pystyy kai tekemään..

 9. norpatti Kirjoittaa:

  Sumu, minkä kokonen, missä kunnossa? Kylpyamme ainaskin kiinnostais. Pistä meilillä kuvia?

 10. täh Kirjoittaa:

  Kiva ajatus, että haluat kaiken mahdollisen kierrätettynä tai muuten vaan ekologisesti, mutta onko sitä ajatusta pakko noudattaa niin orjallisesti? Etköhän voi hankkia kylpyammeen uutenakin, sitähän tulee käytettyä kuitenkin monta vuotta, niin että tuskin se on niiiiiin kauhea poikkeus muuten ekologisesta elämäntyylistäsi.

 11. norpatti Kirjoittaa:

  En mä mitenkään pakonomaisesti osta kierrätettyä vaan ihan mielelläni, koska a) tykkään esim. 70-luvun tyylistä b) halpaa. Ympäristöystävällisyys on mulle täysin itsestäänselvä valintaehto. Se TOKI voi tarkoittaa myös tuota kestävyyttä. Etsintä jatkuu. En ole täysin poissulkenut uuden ostamisen ajatusta, jos sopiva tulee vastaan.

 12. Iida H Kirjoittaa:

  Säköpostini ymmärtääksni näet tästä vietistä. ota toki yhteyttä, järjestään yhteys vanhaan kouluuni Hämenlinnaan jossa lasi-ja keramiikanosastolla on tehty parikin yksilöllistä koristelua vanhoihin sanitettiikalusteisiin, varsinkin pari vuotta sitten olleille asuntomessuille. tekniikkaa siis löytyy. Aivn halpaa käsityö/tilaustyö ei tule olemaan mutta mahdollisuudet toteutukseen ovat suuret… esim. kalusteeseen saadaan väriä, kuvioita tai kokonaan uusia osia.

 13. Pinja Kirjoittaa:

  Nyt jäi vaivaamaan – voiko kylpyamme siis olla ekologinen ratkaisu? Koko iän olen saanut kuulla, kuinka kylpyamme on vaan luksusta ja suihku (jos siellä ei läträä puolta elämää) on vedenkulutuksen, luonnon ja kaiken kannalta paljon parempi ratkaisu kuin kylpy (yleensähän kai sitä tulee otettua kylpy ja sen jälkeen vielä vähän suihkuteltua?). Jos nyt olen joutunut pitkän ja rankan huijauksen kohteeksi niin kuulisin mielelläni – että pääsisin suunnittelemaan kylppäriremonttia! ;-)

 14. norpatti Kirjoittaa:

  Mä oon lapsesta saakka haaveillut kylpyammeesta, joten aion sen nyt hommata, kun on vihdoin tilaakin. MUTTA aion käyttää sitä todellakin vain erityisiin luksushetkiin, en suinkaan joka kerta kun peseydyn ;)

 15. Venlas-89 Kirjoittaa:

  Bauhaussin lehtee kun selailin niin siin oli lavuaarialtaita joissa oli värivaihtoehtona myös sininen, piti kirjottaa tänne kommentti jos norpattia ehkä kiinnostais. :)

 16. Yoa Kirjoittaa:

  Minen kyllä koskaan ikinä milloinkaan taho hankkia ammetta. Se kuluttaa ihan hirmuisesti vettä. Onhan siinä kiva köllötellä ja heittää ajatukset nurkkaan, mutta ei kiitos. Ei minulle.

  Mutta ideana hyvä!

  Tsemppiä elämään!

  <3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll