Tidditidii… MAINOSTAUKO!

18.04.2010 - 15:10 / norpatti.


Kyllä, näette aivan oikein: se on SPURGULOKKI! Kevään kunniaksi päätin jatkaa sarjiksien piirtämistä tästä söpöstä ja kauniskäytöksisestä kaupunkisiivekkäästä, johon pääsitte tutustumaan aiemmin tässä merkinnässä. Fingerpörriäinen löytyy esimerkiksi Turun Sarjakuvakaupasta. (Ps. En tiedä onko tuo Jarlan kanteen piirtämä lokki sattumaa vai harkittu yhtäläisyys omaan lokki-hahmooni).

Pahoittelen mainostuksen viimeaikaista paljoutta blogissani. Mulla on nyt vaan taas menossa niin monenmoista proggista, joita ei malta jättää täällä mainitsematta :)

Kategoria: ilmoitusluontoinen asia.
Tagit:4 vastausta - “Tidditidii… MAINOSTAUKO!”

 1. Aino S Kirjoittaa:

  Spurgulokki on sun parhaimmistoa. \o/

 2. VesaK Kirjoittaa:

  No se on mun syytä että Spurgulokki on kannessa… näin ton Jarlan kuvan ensin, ja sitten ryhdyin vaatimaan jotta SL pitää nostaa kanteen… Lokit on niin kivoi, lisää lokkeilua luvassa jahkas Tuuli Hypénin “Nanna” – albumi ilmestyy…

 3. Joe Kirjoittaa:

  Tässä lisää mainosta: lueskelin tänään crumbin genesistä. Ja siinä vasta oiva teos. Kandeis bloggaaajan harkita uuden testamentin kuvaamista sarjiksena ennen kuin joku ehtii ensin.

 4. riepuseepra Kirjoittaa:

  Mietin lauantaina kirjakaupassa, että pitäskö ostaa tuo! Päädyin sitten kuitenkin Fingerpori II, joka multa vielä puuttuu. En muuten sillon kaupassa tajunnut, että siinä on muitakin sarjiksia mukana. Ehkä toi Fingerpörriäinen pitäs sit kuitenkin ostaa. ;>

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll