Mainostauko

14.06.2010 - 22:43 / norpatti.


Tämän niminen sarjis löytyy uudesta AKU-aikakauslehdestä. Tuli kyl aika yllärinä minkämoinen pläjäys kyseinen lehti on! En-niin-suurena Aku- tai aikakauslehtifanina oo ihan varma voinko suositella sen ostamista kellekään :D Enivei, mun sarjis on siellä. Sivu 34. Missasin julkkaritkin aika tyylikkäästi hukkaamalla kalenterini ja unohtamalla koko kekkerit.

Kategoria: ilmoitusluontoinen asia.
Tagit:3 vastausta - “Mainostauko”

  1. verna Kirjoittaa:

    Paras Milla Magia ikinä.

  2. Nemimonde Kirjoittaa:

    Oli hauska kun luin :D

  3. Kukka Kirjoittaa:

    Loistava oli tuo sun sarjis, nauroin ääneen! Muutkin vierailleet piirtäjätähdet olivat loistavia. Mun mielestä AKU-lehti oli muutes tosi hyvä. Tykkäsin. Jatkoa odotellen.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll