Reilaamassa, part 4.

27.07.2010 - 23:11 / norpatti.


Ja vielä viimeinen osa, 22 sivua, olkaat hyvä. Siis täällä.

Kategoria: ilmoitusluontoinen asia, sarjakuvat.
Tagit: , ,9 vastausta - “Reilaamassa, part 4.”

 1. Annina Kirjoittaa:

  Heippa! Luin läpi koko matkakertomuksesi, kaikkine osineen. Oikein viihdyttävä kertomus, sellaista aitoa ja elämänmakuista tarinaa, lopun valokuvatkin ovat ihan huippuja =) Kiitos nautinnosta ja vaivannäöstäsi =)

 2. Susanna Kirjoittaa:

  Hauska huomata, etten ole ainoa joka kyllä oppii nopeasti ja mielellään, mutta unohtaa saman tien kaiken… :D Mä en vaan monesti kehtaa kysyä, vaikka ehkä pitäisi..

  Kiiiitos että jaoit matkapäiväkirjasi!

 3. Mara Kirjoittaa:

  Jos suunnittelet “jännittävämpää” matkaa, suosittelen Aasiaa! :) Siellä on halpaa ja moni tuttu kertonut että on visiitin tai useammankin väärti!
  Madventuresin seikkailijaopus on myös hyvä hommata ennen pidempää matkaa johonkin eksoottisempaan paikkaan ku Eurooppaan, tykkäsin ja suosittelen!

 4. Sami Kirjoittaa:

  Khihi, tuli tuosta “päin persettä täytetty kissaeläin” mieleen jasso-kissa :D Pelkkää rakkautta koko tätä reissukertomusta kohtaan!

 5. Anna Kirjoittaa:

  mutatoituneita ja liivatteettomat. kun kerran ihmettelit :)

 6. mirmaarian Kirjoittaa:

  Kiitos kun jaoit reissun kanssamme. <3 Luin jokaisen osan ja pidin todella paljon näkemästäni/lukemastani.Kiitos ja halaus,Milla! <3

 7. Karri Kirjoittaa:

  Ou jee! Hyvää meinikiä. Sä oot kyl toden teolla jaksanu vääntää tätä reissatessa! Mää haluun ja reilaamaan heti!

 8. juha Kirjoittaa:

  Tosi hyvä merkintä.

  Tuosta katastrofihakuisuudesta voin antaa vinkkejä:

  1- ihan kuten sanoit: pois euroopasta! venäjällä ja brasiliassa matkustaessa tapahtuu kaikkea (myös pelottavaa)

  2- jännempää kuin matkustus on myrskybongaus ja tulivuorenpurkausbongaus on vielä jännempää

 9. Suvi Kirjoittaa:

  Oli kyllä kiva lukea teidän reissukertomus. Olin itsekin tänä kesänä ekaa kertaa reilaamassa (olen jo niin kauhean vanha kuin 30!). Ajattelin myös sillai, että enempi ois kaikkea voinut sattua, mutta toisaalta reissu oli mahtava kokemus, vaikka kaikki meni hyvin.

  Yritinkin lähteä ilman mitään ennakkosuunnitelmaa ja se ei taida olla ihan mun tapaista, kun kaikki kaverit sitä ihan hillittömästi ihmetteli. :D Mutta tosi jees oli kokea jotain muuta kuin yleensä. Aika moni matkalla kyllä ihmetteli, että miten uskalsin lähteä yksin, mutta sen verran tullut Euroopassa (jo tähän ikään mennässä -kauhee kolmenkympin kriisi siis päällä) matkailtua, että kyllä sitä vaan uskalsi.

  Mulla oli kuitenkin rahaa hankkia hostelli/hotelli joka paikassa paikan päällä, vaikka meninkin sellaisiin kaupunkeihinkin mitä en ollut edes ajatellut. Ja välillä nukuin sitten tuntemattomien sohvalla (couchsrufingista bongasin) ja sain näin kivasti paikallisia tuttuja.

  Ja samoja fiiliksiä junassa matkustamisesta kyllä heräsi! Kun liikkuu hitaammin, näkee enemmän.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll