Valaat kutsuu norpattia

27.07.2010 - 23:30 / norpatti.


Duunia on paiskottu tänä kesänä niin maan perkeleesti! Hullunkiilto silmissä oon istunu yli 12h putkeen useana päivänä/iltana/yönä työhuoneessa hikisenä skannaamassa ja kuvakäsittelemässä ja piirtämässä. Nyt, kiitos yliluonnollisten suoritusteni, “pahin” alkaa olla ohi.

Palkkioksi tää lähtee nyt Lofooteille (otan kyllä skannerin mukaan varmuuden vuoksi) ja TOIVOTTAVASTI näen siellä valaita. Alunperin ei pitänyt mennä, koska on liikaa hommia, mutta sitten näin yhtenä yönä tosi todentuntuista valas-unta ja herättyä oli sellanen tajuttoman voimakas fiilis, että nyt kyllä on ihan PAKKO päästä joten here I go again.

Palaan 9. tai 10.8.

Vastoin alkuperäisiä suunnitelmia (in case jotain nyt sattuis kiinnostamaan) Oulun kirjamessuilla en tämän reissusuunnitelmani takia esiinny (oon asiasta kyllä heille sinne infonnut). Mieluusti tulkaa moikkaileen 12.8. Turun taiteidenyöhön ja 13.8. (perjantai uu..) Tuusulan taiteidenyöhön, jossa on myös joitakin töitäni esillä + myynnissä.

Valas-fiksaatiooni liittyy myös eräs sarjakuvaprojekti, johon lähden hakemaan nyt “materiaalia” Norjasta. Mutta siitä sitten joskus. :)

Kategoria: ilmoitusluontoinen asia.12 vastausta - “Valaat kutsuu norpattia”

 1. sammie Kirjoittaa:

  Hei,

  Ihan vain mielenkiinnosta kyselen, että menetkö Lofooteilla jollekin järjestetylle valasretkelle ja mitä kautta sait tietoa siitä? Itsekin samalla suunnalla reissailen juuri ja mietin ensi viikon matkaohjelmaa. (:

 2. BL Kirjoittaa:

  Jos satut bongaamaan kolmella BMWllä liikkuvaa neljää moottoripyöräilijää, ni siinä on sitten meidän vanhukset ja heidän kaveripariskuntansa, ovat juuri tällä hetkellä ajamassa pohjoisruotsin läpi ja määränpäänä lofootit :)

 3. No argh! Kirjoittaa:

  Olen menossa Oulun kirjamessuille ja odotin näkeväni sut siellä. SNIFF!

 4. Oona Kirjoittaa:

  Minkälainen sattuma! Kävin lomareissuil lofooteil. Tai siis melkee koska alko sataa kaatamal.

 5. norpatti Kirjoittaa:

  Andenes-kylän whalesafarille ollaa ainaki menossa.

 6. jappi Kirjoittaa:

  Tässäpä sulle haaste!
  Valitse joku MIEShahmo ja piirrä hänet seuraavissa NAISTEN asuissa:
  -Sisäkkö
  -Sairaanhoitaja
  -Kimono
  -Bikinit
  -Prinsessa
  -Poliisi
  -Sihteeri
  -Merenneito
  -Hääpuku
  -Balleriina
  -Enkeli
  -Nunna
  -Liisa ihmemaassa
  -Cheerleader
  -Lolita
  -Napatanssija

 7. norpatti Kirjoittaa:

  ihan ku osaisin miehiä saati vaatteita piirtää. Pitää kattoo :)

 8. Leho Kirjoittaa:

  Lofootit kutsuu itselläkin elokuun lopussa! \,,/

 9. Furett Kirjoittaa:

  oi lofootit ♥ Sinne tosiaan kannattaa mennä, aivan ihana paikka (: Oltiin luokkaretkellä siellä ja tahtoo uudestaan.. ♥
  Jep, ota kuvia ja päivittele! :)

 10. mattu Kirjoittaa:

  Haa, minä olin just about kuukausi sitten perheen kanssa Lofooteilla, autolla mentiin viikon ajan (hiukan liian lyhyt, kun matka Norjaan kesti jo pari päivää). Maisemat oli aivan mahtavat ja käytiin myös juuri tuolla pohjosessa whale safarilla. Ilma oli viileä ja vaatetta liian vähän päällä, mutta nähtiin todella läheltä useita kaskelotteja! Niiden sukellus ja pyrstönheilautus on upea ;) Pidä hauskaa!

 11. norpatti Kirjoittaa:

  Terkkui Skøsta! Ollaa nähty 2:lla reisulla nyt kans useita kaskelottei, mielettömän siistii! Huomen taas bongaamaan. Parhautta <3 Norja rules!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll