Norpatti avautuu lisää

18.08.2010 - 18:38 / norpatti.


Tuli osittain vähä samoi juttui ku aiemmassa. Suosittelen lämpimästi ärsyttävien ominaisuuksien purkua paperille, helpotti kummasti. Viimeisellä tarkoitan lähinnä sitä, että saa muakin pitää ärsyttävänä erinäisten ominaisuuksieni takia, mutta ei vain siksi, että itse listaan niitä muissa.

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: ,35 vastausta - “Norpatti avautuu lisää”

 1. inna Kirjoittaa:

  Tuli mieleen tuosta ekasta ruudusta kuinka paljon mua ärsyttää ihmiset jotka puheessaan käyttävät sanoja “leimi” ja “leija”. Argh. (Hei, täähän toimii. Ehkä huomenna pystyn pitämään naamailmeeni kurissa kun työkaveri kertoo taas jostain leijasta tyypistä…)

 2. Mussu Kirjoittaa:

  Aaah, ihanaa. Tätä teki jotenkin hyvää lukea, kun itteänikin moni noista ärsyttää niin suunnaatomasti. Lisää vaan tällaista jos tulee tarvetta.

 3. ersu Kirjoittaa:

  SIIS mä vihaan niin paljon sitä kun ihmiset maiskuttaa suu auki, varsinkin purkkaa! Kaiken sen lisäksi että se näyttää ja kuulostaa hirveältä, mä miellän heti sellaiset ihmiset jotenkin tavallista vajaammiksi.

 4. Kati K. Kirjoittaa:

  Niinpa niin…maailma on oikeesti taynna arsyttavia minisieluja. Ihminen vaan on niin varikas ja loputon aarrearkku arsyketaidoissaan, tuottaa arsyttavyytta kaikilla saroilla joka suuntaan koko ajan. Surkeita luonteita on vaan kestettava. Hermo kiristyy valilla, toisaalta onneksi: muuten ei ois mitaan materiaalia…
  Tietenkin liioittelen, mita jarkea tassa elamassa muuten olisi. Realismi on ankeaa ;)

 5. Pulmu Kirjoittaa:

  Olipas monta tunnistettavaa ihmistyyppiä! Energiasyöppöjä mokomat :P

 6. hdcanis Kirjoittaa:

  Mut siis hei, jos piirtää hirviä ottamatta selvää miltä ne näyttävät niin tavoittaa geneettiseen muistiin tallentuneen platonisen ideaalihirven! Joka on todellisempi kuin mikään yksittäisen hirven kuva!

 7. Elina Kirjoittaa:

  Milla!! Sä olet ihana ihminen! <3

  Meillä on niin samanlaisia näkemyksiä maailmanmenosta, et meidän suorastaan pitäs sopia treffit niin voitais yhdessä papattaa kaikista elämän kamaluuksista ja tietysti ihanuuksista :D :D (Edellinen teksti ei sisällä iskuyritystä)

  Näillä ärsyttävyyspostauksilla taisit auttaa mua askeleen lähemmäs sinkkuelämää.. Moni noista kuvauksista nimittäin osui mun mieheen, mikä on tosi surullista :/ Olen huomannut noi asiat siitä tietenkin jo aiemmin, mut näin piirrettynä "koosteena" asiat jotenki selkiytyi entistä paremmin mun mielessä..
  ISO KIITOS sulle :)
  Sun piirrokset on parasta terapiaa :D

 8. Esko Kirjoittaa:

  Miten eläinoikeus liittyy lukkien inhoamiseen?

 9. norpatti Kirjoittaa:

  Lukki oli ehkä vähän huono esimerkki, mutta tuli jotenkin ekana mieleen, vaikkei perustukaan varsinaisesti tositapahtumiin.

  Mutta siis tyyliin, että voidaan syyttää heti kaksinaamaisuudesta jos päästää suustaan jotain tuollaista. Että pidän toisia olentoja söpömpinä ja arvokkaampina kuin toisia enkä kunnioita luontoa lopulta ollenkaan niinkuin sitä KUULUISI kunnioittaa. “Entäs lukkien oikeudet?” Ehkä vertaaminen heppojen sijasta leppäkerttuihin olis ollu selkeämpää tässä.

  Mutta siis et niinkun hyökätään vastaan ihan sama mikä mielipide mulla on.

  (Lukit on ihan kiehtovia elukoita, mutta inhonväristyksiä ne aiheuttaa, eikä sille voi mitään. Jos niitä on sisätiloissa Jussi saa olla se, joka heittää ne ulos, mä en pysty menemään lähellekään <– neiti)

 10. Tuiki Tuntematon Kirjoittaa:

  Rutistuksia Norpatille.
  Kehnoimmissakin asioissa on pakostikin jotain hyvää … en vain aina tiedä, mitä ;)

 11. Elena Kirjoittaa:

  Tunnistin niiiiiiiiin mun yhden “kaverin” tosta kuvauksesta, että aina täytyy masentaa heti, jos kertoo esim. mitä kivaa on tapahtunu tai mitä aikoo tehdä… Kyseiset ihmiset on vaan niin helvetin kateellisia, että pitäis joku itsetuntokurssi perustaa niitä varten eli ei kannata vaan välittää. :) Sullapa on kaikki hienosti ja hyvin ja niin pitääkin olla! Siihen ei ole kenelläkään Norpatin kuonoon koputtamista!

 12. Atte T Kirjoittaa:

  Hehheh, hyvää tekstiä. Pitäiskö koittaa. En vaan ossaa piirtää, siinä ongel-

  ENITEN VITUTTAA SE KU PORUKKA SANOO ETTEI OSAA PIIRTÄÄ VAIKKA OSAA TAI EI OLE KAUNIS VAIKKKA ONKI

  huhhuh. Sori!

 13. mörkö Kirjoittaa:

  Ihmiset on kyllä välillä niin ärsyttäviä. Ärrrr. Ja on muuten erityisen rasittavaa toi tollanen korjailu/huomauttelu. Ylipäätään inhoan sitä, jos joku yrittää mua neuvoa. Tietty ihan eri asia jos oikeasti tarviin neuvoja haha.

  Ja ihan näin aiheen vierestä; tuletko joku kaunis päivä vierailemaan täällä Tammerkoskessa (siis koulussa, ei siellä koskessa, tai no tietystihän sä voit sielläkin vierailla jos huvittaa, kaloille terkkuja!)? Olisi meinaan mahtavaaaa. : )

 14. trrrrn Kirjoittaa:

  Mmh, I can feel your pain. Yks kohdista tosin jäi vähän epäselväksi, voisiks selittää vähän tarkemmin? :> tuo miestenilta/tyttöjeniltajuttu. Mie nimittäin kyllä ymmärrän ko. touhun, ja se on mielestäni erittäin tervettä ja suotavaa, luullakseni monille miehille äijäporukat on hyvinkin tärkeitä. Tosin olit laittanu tuon termin “tosissaan” tuohon, joten ehkä tarkoitat jotain ääritapauksia? :)

 15. mirmaarian Kirjoittaa:

  Loistavasti piirretty ja kerrottu,nuihin tuollaisiin törmää aina välillä.Varsinaisia energiasyöppöjä!Brrr.

 16. norpatti Kirjoittaa:

  Sukupuolien määritelmistä ja niihin liittyvistä odotuksista “tyttöjen juttui ja äijien juttui” pitäis tehdä ihan oma merkintänsä. Mutta lyhyesti: ne on naurettavia (en sanoisi, että varsinaisesti vituttaa, vaan lähinnä nimenomaan naurattaa, mutta ei siksi, että olisi varsinaisesti naurun asia).

  En halua, että mut suljetaan ulos vain, koska oon naispuolinen. Tai päinvastoin, eli jos en ole “tarpeeksi” nainen, joutuisin tuntemaan itseni huonoksi. Mä en mielelläni puhu ihmisistä (ainakaan TOSISSANI) miehinä ja naisina, vaan käytän heidän nimiään.

  Esimerkiksi paras ystäväni on seurustelukumppanini, Jussi, mies, jolle voin kertoa mistä vain, ja jonka kanssa olemme tasavertaisia ja pystymme samoihin asioihin. En kestäisi kuunnella sellasta “SIIVOA, koska oot nainen!” läppää YHTÄÄN.

  “TOSISSAAN” järjestetyillä miesten/naistenilloilla tarkoitan siis sitä, että on erittäin tiedostettua, että nyt tehdään nimenomaan omaan sukupuoleen liittyviä juttuja (tyyliin miehet puhuu autoista ja naiset menkoista), joita toinen sukupuolen edustaja ei nimenomaan SUKUPUOLENSA (ei persoonansa) takia ymmärtäisi.

 17. vesa Kirjoittaa:

  Olipa terapeuttinen sarjis! Tän jälkeen ei kyl itte ees tartte tehdä samanlaista, mut voi ehkä välil tulla lukeen uudestaan.

 18. jima Kirjoittaa:

  Minä olen ainakin niin siveä, etten todellakaan pysty puhumaan samoista asioista tai tekemään samoja asioita miesten ja naisten kanssa. Nyt esimerkiksi kun olimme mökillä tyttöporukalla, kekkaloimme ympäriinsä puolialasti(/alasti), mässäilimme kuin munkkipossut ja olimme erittäin noloja muutenkin. Vaikka sinä tuntisit olosi mukavaksi miesporukassa, niin on hyvin todennäköistä, että joku niistä miehistä ei voi olla yhtä lailla vapautunut naisen läsnäollessa.
  Muihin listasi asioihin voin kyllä samaistua aika lailla :)

 19. norpatti Kirjoittaa:

  Mitäs noloa mässäilyssä tai alastijuoksentelussa on? ;)

 20. hdcanis Kirjoittaa:

  “Mitäs noloa mässäilyssä tai alastijuoksentelussa on? ;)”

  Miten niin seinälukit on inhottavia? (Hei vau, kertaheitolla kaksi ärsyttävyysluokkaa lisää, oon liekeissä) ;)

  Mutta joo, joillekin saattaa tuo olla herkempi asia että mitä voi tehdä missäkin seurassa. Ei se välttämättä ole sinä jonka kykyä sopeutua erilaisiin ryhmiin epäillään eli ei kannata ottaa itseensä…
  Muuten kyllä kiinnostaisi joku tapahtuma jossa erittäin tiedostetusti tehdään jotain toiseen sukupuoleen liittyviä juttuja. Äijien manikyyri- ja valkoviini-ilta, who’s with me? Tytöiltä pääsy kielletty. :)

 21. Reetta Kirjoittaa:

  Mää haluisin äijien manikyyri- ja valkoviini-iltaan… ja äijäjoogaa oon harkinnut puolivakavissani. Jos siellä ei vaikka olis yhtä tekopirteä meno kuin naisten liikuntaryhmissä?

 22. juha Kirjoittaa:

  Meillä ei olekaan kuin “miesteniltoja.” Ei siihen ole muuta syytä, kuin että se on mennyt sellaiseksi. Vaimot on kotona kun lähäretään ulos. Eikä vaimot varmaan jaksaiskaan lähteä.

  Samoin kun työporukalla mennään pilettää, niin mies/nais -jakauma on kuin saudi-arabiassa. Naisnäkökulmaa ei tuo kuin stripparit.

 23. Tulikaarme Kirjoittaa:

  En voisi olla enempää samaa mieltä tämän sekä edellisen merkintäsi kanssa. Helpotti kummasti lukea nämä. Kiitän. :)

 24. Hanna Kirjoittaa:

  haha, ihana !

 25. Veretai Kirjoittaa:

  Ha, olen täsmälleen samaa mieltä kanssasi, varsinkin noista typeristä “sukupuoli illoista.” Tykkään viettää miesten että naisten kanssa ihan yhtälailla aikaa ne on kaikki kavereita mulle. Siksi ahdistaa, jos joku mainitsee että pidetään nyt tyttöjen ilta. Heti alkaa ärsyttää jostain syystä suunnattomasti. Miksi? Kaikki ollaan kavereita ja ihmisiä yhtälailla, eikä varmasti ole yhtäkään aihetta mistä ei voisi puhua keskenään. Kyllä ne miehet varmasti tietää ihan samat asiat menkoista sun muusta, turha sitä on käyttäytyä niin kuin naisten jutut olisi joku suuri “salaisuus.” Minusta se on vaan hauskempaa mitä enemmän porukkaa.

  Ja entäs nämä reilaajat leuhkijat. Mihinkään et voi mennä ellet elä 10 sentin päivä budjetilla, tai olet niiiin tavallinen turisti.Hohhoijaa.

  Hauska blogi hauskat mielipiteet!

 26. BerlinBat Kirjoittaa:

  Ihan muihin aiheisiin: törmäsin tähän “dinojen arsenaaliin” ja ajattelin että sinusta se löytäisi arvostavan lukijan :)

 27. Raisu Kirjoittaa:

  Te jaatte Jussin kanssa kotityöt ja arkiset velvoitteet puoliksi? Hienoa, niin sen pitää ollakin!

 28. norpatti Kirjoittaa:

  Jep, wanha jo toi Seta-juttu :P BerlinBat, thx linkistä, ehtispä joskus lukeekin tota.. Hirvifarmen nimee en muista, jossain Överkalix:n ja Kirunan välillä se tais olla. Jussin kanssa meillä ei oo mitään sopimusta kuka tekee mitkäkin hommat, milloin ja miten paljon, vaan molemmat tekee kaikkea silloin kun tarvii.

 29. Taina Kirjoittaa:

  Voi mä NIIN tiedän mistä sä nyt kirjotat :) Juuri vuodatin samantapaisen kyhäelmän kaverilleni (en piirtänyt, ihan yritin ilmaista itseäni puhumalla), mutta täähän on paljon selkeämpi!

  Ja ne ihmiset ai etttttä jotka aina pistävät paremmaksi ilman että niitä kiinnostaa yhtään mun aloittama juttu!

  Mä: “Mä sain vihdoinki polviin-asti-villasukat valmihiksi, ne on ihanat mut vähäkö kesti kauan tehä :)”
  Toinen: “Joo mun mumma teki mulle kahdetki, mut sillä menee vaa joku päivä yksissä pareissa.”

  tai

  Mä: “Tää on ihan hyvä kamera vaikka onkin jo 3 vuotta vanha malli!”
  Toinen: “Aijaa mut se yks Riku osti just sen uusimman mallin ni vähäkö se on hyvä! Ja sit sil on vielä L-sarjan putkikin siinä!”

  tai

  Mä: “Mun mumma kuoli viikko sitte ni oon ollu vähä maassa..”
  Toinen: “Jaa, mun yheltä kaverilta kuoli täti.”

 30. Erisa Kirjoittaa:

  Mua ärsyttää taas ihmiset jotka ei TAJUA, että kaikkea ei tarkoteta ehkä ihan KIRJAIMELLISESTI!
  esim.

  kaveri 1: *sanoo jotain härskiä*
  minä: Ai nyt säki jo sanot tota, täähän on tarttunu kaikkiin XD

  molemmat nauraa. Sitten yhtäkkiä
  kaveri 2 sanoo hyvin kiukkuisesti: Kuule ei oo ainakaan muhun tarttunu!!1 >:(

  Ja joudun selittämään hänelle että “vähän kaikkiin” on semmoinen SANONTA. Aaarghh

  Tai sit se, kun keskustelen jonku kaa jostain, ja sit joku ilmestyy siihen “korjaamaan” mun tai kaverin sanomisia tai muuten vaan kommentoimaan, vaikka ei edes tiedä mistä me puhutaan! Voihan vihtori…

 31. Emma Kirjoittaa:

  Tunnustan itse kyseiset ihmisryhmät myös mitä ärsyttävimmiksi, maiskuttajat huomaa aina ensimmäisenä tosin.
  Tuota että tehdään asioita miesten- tai naistenkesken taas en löytänyt niin pahana, voi johtua siitä että itsekin vietän “teehetkiä” tyttöjen kesken. Tosin ne on vain kolmen henkilön sisäpiiri juttuja jossa kaikilla on aikaa ja tukea kertoa asioista jotka painaa (tai ärsyttää, näistä ihmisryhmistä taitaa meilläkin olla joka kerta hieman sanottavaa). Mutta siis tällaiset “Ei et sä nyt niiq voi tehä noiden kaa mitään ku se on poikien juttu!”- kommentit ovat ärsyttäneet minua aina, ehkäpä se ei haittaa ketään jos itse ovat mukaan pyytäneet? Ken tietää.

 32. Mara Kirjoittaa:

  En minäkään tykkää tuommoisesta tosissaan otettavista, oikein kunnolla järjestetyistä naisten/miesten illoista.
  Joskus tosin vaan on kiva olla hetki pelkästään tyttöjen seurassa, joudun niin useasti olemaan one of the boys että alkaa maistumaan puulta jo :D
  Jutut ovat lähes aina samat: armeija, bändihommat, armeija, naiset(pillutissiperse-jutut ovat niiiin puuduttavia..!), juorut ihmisistä joita en tunne lainkaan jne. Siksi siis päätän joskus ihan itse että tämän illan vietän vaan ihanaisten naisien kanssa joiden kanssa on ehkä vähä enemmän yhteistä puhuttavaa, ja tulee ehkä paremmin ymmärretyksikin ;)

 33. inkubi Kirjoittaa:

  Hahah, nää kaks ärsytyssarjista ihan kuin mun kynästä. x’) Varsinkin toi joka tilanteessa asiallisena ja coolina pitäytyminen on liiankin tuttua. x[

 34. Jannica Kirjoittaa:

  örrr..

  Osaan samaistua liian hyvin :D

  Tyypit joiden mielestä kaikki aito hippeily ja oravanpyörä-veganismi-dyykkaus-trävellaaminen on sitä true coolness juttua…

  Ja se että mua ei kutsuta minnekkään ja ne bilekuvat :<

  Siksi yritän varovaisesti tyrkyttää itseäni mukaan, kokeilla kepillä jäätä että halutaanko mua ihan oikeasti johonkin porukoihin …

  Ja sit toi "ojentaminen" tai "todellisuuteen palauttaminen"… Ihan hyvä neuvo olisi ihmisille, ettei kaikkien tarvitse elää samoin kuin niiden. Minkä sitten ihmiset ikinä mieltävätkään "virheellisiksi" piirteiksi muissa, ei oikeasti tarvitsisi ojentaa elämään niinkuin "itestään on oikein".

  Sitten kun oikeasti todellisuudentaju katoaa ja homma karkaa lapasesta, pitäisi tajuta vaan siitä että niitä negatiivisia kommentteja on reilusti enemmän kuin hyviä. On olemassa niitäkin jotka kuittaavat tässäkin tapauksessa negatiiviset kommentit "kateutena". :D
  esim. http://viidakkomies.com/
  huhhuh…

 35. Tammerkosken Koulu Kirjoittaa:

  […] En Vaan Osaa! » Blogin Arkisto » Norpatti Avautuu Lisää […]

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll