Norjareissu 2010: Heppahehkutusta

25.08.2010 - 16:43 / norpatti.


Ennen Norjaan paukkaamista kävimme siis tutustumassa tämän tallin asukeihin. Tähän(kin) liittyy eräs sarjakuvaprojekti, johon palaan jahka revin sille aikaa. Kiitokset vielä tutustumiskierroksesta omistajille! <3

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , , , ,9 vastausta - “Norjareissu 2010: Heppahehkutusta”

 1. Kumiko Kirjoittaa:

  Töltti on kyllä mukava askellaji ^^
  Harmi kun se jalostettiin muilta hevosilta pois :(
  Tölttäävä suokki olis kyllä aika makee :D

 2. Atte Kirjoittaa:

  Hyvin sää näitä hevosia ynnämuita eläimiä piirrät, se on pakko sanoa. Kudos to you, itse en osaa piirtää hevosia vaikka mikä tulisi. Ja SE vituttaa.

  Hienoa settiä, keep up the good work.

 3. rosa Kirjoittaa:

  Muhun hevosilla sama vaikutus, vaikka näen niitä joka päivä! Ei siihen vain kyllästy, kun istuu oman suokkinsa karsinassa torkkumassa ja sitten hevonen tulee, laskee turpansa niskani päälle ja alkaa nukkua ja tuhista siinä, ja välillä vähän rapsuttaa hiuksia♥ Joka päivä siellä vedän päikkärit hepan kanssa kotikyytiä odotellessa ja joskus sitä vaan alkaa parkumaan kun on niin onnellinen.

 4. Unna Kirjoittaa:

  Samoissa ‘liihotiliihoti’-meiningeissä mennään täälläkin atm.. Aiemmin oon vaa kerran vuodessa käyny issikkavaelluksilla (4h setti P-Karjalan komeissa syysmaisemissa, ah!), mut ny sitte löyty suht läheltä mahtava yksityistalli neljällä issikalla..

  Ja oon _aivan_ myyty. Tällä tallilla on varsin pehmeet arvot, mm. hevosia ei sidota laittamisen ajaksi, kuolaimia ei käytetä ja satulatki ovat pehmeämpiä ja kevyempiä.. Hevonen tekee mitä siltä pyydetään siksi, että se itse haluaa miellyttää ja olla ihmistä lähellä, eikä vain siksi että on pakko eikä ole muuta vaihtoehtoa..

  Meininki on tosi läheistä, hellyyttä hakeva hevonen on kyl aivan ihana.. Tällaisen kokemuksen jälkeen en enää kaipaa ns. perustalleille, vaikka olenkin ollut vain “hyvillä” sellaisilla..
  Kyllä nyt jaksaa pimeeseen syksyyn, kun saa vahvan (sisäisen ja ulkoisen) kestohymyn kanssa tallilta palata. :]

  Ja joo: Kiitos mukavasta blogista, tulee seurattua ahkeraan, vaikka erittäin harvoin mitään kommentoinkaan. <3

 5. Heidi Kirjoittaa:

  Oi ihana! Joku samanhenkinen, vaikka mie oon enemmänkin koiraihminen, voin silti viettää tunteja eläinten parissa kun vaan pääsee niitä rapsuttelemaan ja tarkastelemaan. Koirat on kyllä miun mielestä parhaimpia :)

 6. Aino Kirjoittaa:

  Jos hevosten laumaelämän seuraaminen kiinnostaa, niin suosittelen reissua Viroon, Muhun saarelle. Saarella asustaa parisen sataa eestinhevosta ja majoitus Tihuse Hobuturismitalulla on äärimmäisen halpaa. Itse lähdössä kolmatta kertaa sinne muutaman viikon päästä ja maltan tuskin odottaa pääsyä laitumen reunalle. (: Rentouttavaa ja jotenkin niin “maagista” vaan istua ja katsella hevosten huoletonta elämää.

 7. Suru Kirjoittaa:

  Oletko varsalaitumilla koskaan käynyt? Olin Keuruulla viime kesänä ja oli aivan ihana kokemus hyppiä laitumella kymmenen varsan ja niiden emien kanssa. :3 Vaikka uteliaina toki yrittivätkin syödä uuden ihmisen. :D

 8. samson Kirjoittaa:

  Jos tässä olisi Tykkää-nappi niin kyllä painaisin!

 9. kivi Kirjoittaa:

  Sä oot ihana! <3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll