Norjareissu 2010: Rouhula

31.08.2010 - 23:18 / norpatti.


Rouhulasta lisää Reetan blogissa.

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , , , ,3 vastausta - “Norjareissu 2010: Rouhula”

  1. mirmaarian Kirjoittaa:

    Alkoholi kirvoittaa kyllä loistavia keskusteluja,kaikesta maan ja taivaan välillä.Parhautta!

  2. kumiko Kirjoittaa:

    Mukavan näköistä kun yhdistelet kuitukärkeä ja paksumpaa tussia :D Toimii <3

  3. Eva Kirjoittaa:

    Mäkin kiinnostuin jossain vaiheessa enemmänkin luonnonuskonnoista. Luin kaikkia värien merkityksistä jne. Ja ostin ihan hillittömästi kynttilöitä, joita poltella hyväksi onneksi. Loppujen lopuks kynttilöitä tuli polteltua ehkä muutama ja sitten tää innostus lopahti. :D Mutta luonnonuskonnoissa on tosi paljon hienoja ajatuksia. Esimerkiksi se, ettei ketään saa vahingoittaa ja kaikki tehty paha tulee kolminkertaisena takas.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll