Juttua jutuista

14.09.2010 - 14:47 / norpatti.


Jooh saakohan noista mun teksteistä mitään tolkkua…?

Mut HEI:
* Johanna Lecklinin näyttely Kiasmassa 20.2.2011 saakka.
* Pirisen uusinta albbua saa ainakin Suuren Kurpitsan kautta.
* Miesten vuorosta täällä.

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , , , , , ,12 vastausta - “Juttua jutuista”

 1. Atte Kirjoittaa:

  Petrihän on vallan mainio tyyppi. Ja kyllä, sillä riittää juttua, oli kyse sarjakuvista, scifistä tai Praedorista. Nimimerkkillä Kokemusta on.

  yhesti yhes-kirjat on ihan mahtavia, ja se kakkoskirjan paitakauppias-gubbe jutun Ville on kertonut meidän kuvisryhämlle viime talvena. Oli siinä naurussa pidättelemistä.

 2. norpatti Kirjoittaa:

  Monet tuntuu kuulleen niit livenä! Epissst! Pitäskö alkaa opiskeleen sarjakuvantekoa..?

 3. Foxglove Kirjoittaa:

  “Pienempänä” kun oli hirveän rajumpi ja mielenkiintoisempi tyyppi jollain lailla, ajattelin ruveta tekemään jotain viihdettä, että tapaisin “julkkiksia” eli minusta hienoja sarjispiirtäjiä, kuvittajia, käsikirjoitajia ja kirjailijoita. Taisin jopa ajatella laittavani johonkin omistuskirjoituksen mm. Joanne Rowlingille…

  Ja juttuja pitää kertoa, että pysyy hengissä. Niiden lukeminen ja kuuleminen on kuin nektaria ja kertominen muonaa, enkä kehu omia kokkaustaitojani sen suhteen.

 4. Furett Kirjoittaa:

  Jännää.. Mikäköhän siinä on että kaikki parhaimmat tarinankertojat on just MIEHIÄ..? Ehkä niissä on jtn tietynlaista karismaa tai jottai.. hmm

 5. Uranus Kirjoittaa:

  Ala-asteen opettajasi muistuttaa & on aivan samantapainen kuin nykyinen lukio opettajani !

 6. norpatti Kirjoittaa:

  Kiinnitin just huomiota itekkin, ennenku sanoit, tohon mies-juttuun. Mut tos Kiasma-hommelis on kyl naisiakkii.

 7. Kiisa Kirjoittaa:

  Kiasan Story Cafe on ihana. Mulle jäi sieltä yllättäen mieleen se yksi nuorempi mies, joka kerto ruohoa leikkaavasta siskonpojastaan, tms. Ja se ihana irkkumies, joka oli nähnyt valkoisen lohikäärmeen.
  Ah, vieläköhän se olisi siellä, siinä huoneessa olisi viihtynyt tuntikausia.

 8. Toinen Elina Kirjoittaa:

  Tuskin kaikki parhaimmat tarinakertojat ovat miehiä, äänekkäimmät vain. Naisten kulttuurillisiin odotuksiin ei tapaa kuulua näkyvyys ja kuulluksi tuleminen. Siksi naisseura onkin niin elähdyttävää, se tietyllä tapaa vapauttaa sukupuolirooleista. Kahden mun pupuni kasvattaja on ehkä paras tarinankertoja koskaan, varsinkin kun jutut pääosin koskee erilaisia elikoita :)

 9. Nemimonde Kirjoittaa:

  Miesten vuoro oli loistava, vaikka myönnän vihaavani sitä viimesintä tarinaa siinä, koska itellä on samantapaista kokemusta takana (tosin kyse ei ollut lapsesta vaan ensimmäisestä rakkaudesta) ja se sattu. Vihaan itseni kohalla muutenkin julkisesti itkemistä.

  Mut se Juuso oli ihana! “Juuso. Se on rikki ny”

  Ittessäni saattaa olla ehkä vähän tarinankertojan vikaa :D

 10. Mara Kirjoittaa:

  Paras tarinankertoja jonka minä tunnen on lukioajan äikänopettaja! Oli het niin rempseä leidi ja sekin käytti aina omia tunnuslauseita ja -sanoja, käytti eri ääniä kun matki jotakuta tai yritti kuulostaa tietyllä tavalla joltakin, se teki siitä niin räiskyvän ja ihanan persoonan! Hän myös huomioi jokaisen oppilaan, ei ollu mitää suosikkia tai inhokkia :)

 11. juha Kirjoittaa:

  Kyllä mää vanha setä (jo 43) luen sun blogia ihan vaan viihdytysarvon vuoksi. Eli hyviä juttuja täällä sulla on. Eli naisetkin osaa. Turha siitä tehdä tässä asiaa.

 12. Leea Kirjoittaa:

  Ehkä parhaat tarinankertojat on miehiä siksi, ettette tunne äitiäni X)

  Mutta tarinankerrontaahan se on sarjakuvantekokin. Toiset kertoo sanoin, toiset kuvin.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll