“Welcome to the real world”

11.11.2010 - 22:44 / norpatti.


ETSINTÄKUULUTUS! Kertokaa missä Helsingissä/Vantaalla voi tanssia muutakin kuin remixejä eikä oo liian vanha jos on 27v?! (Toi “REAL WORLD:ssä” elävä tyyppi ei selkeesti tienny, et Prodigy ON tehnyt myös 2000-luvulla musiikkia, ihan hyvääkin vieläpä). Ja joo, Stadari tiedetään jo. Ihan kiva, mutku siel on aina se helvetin “erotic dance show” (siis wtf?!)!

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , ,9 vastausta - ““Welcome to the real world””

 1. norsis Kirjoittaa:

  Huuman alakerrassa on Hurmio. Siellä soitetaan ysäreitä, kasareita ja suomirockia. Aivan helvetin paras paikka! Ei teinejä, ei lasinsiruja varpaissa, eikä oikein ikinä silleen ahdastakaan mutta aivan parasta musaa! Voi tietty olla että se on jo kuopattu jos eivät Huuman puolella sitä maininneet. Samassa sisäänkäynnissä kun ovat mutta “eri baari”.

 2. norpatti Kirjoittaa:

  Me käytiin siellä alhaalla kans (perjantaina), mut siel oli joku hillitön paritanssimeininki, niin ei sit uskaltauduttu sekaan. Käytiin ihmettelemässä myös sitä ihme “mangapuolta” siellä, jossa oli lehmä, jonka utareille oli tehty jotain kummallista…

 3. Kumiko Kirjoittaa:

  “Welcome to the real world”
  No olipa reilupeli ^__^’

 4. ropuli Kirjoittaa:

  Tuo vika ruutu. :DD

 5. ahokoivu Kirjoittaa:

  toi loppu on kyl mahtava :)

 6. Heinä Kirjoittaa:

  Aina perus itsellänikin monessa paikassa kun uskaltautuisi tanssimaan muutaman rohkaisevan jälkeen niin DJ:t ei kyllä taatusti suostu soittamaan. “Ei mitään prodigyä” helvetti! Sehän on loistavaa tanssimusiikkia eikä oo ees vanha! Mokomat ne on sielä töissä eikä kotonaan kuuntelemassa musiikkia. (Se on ainoita siedettäviä mitä tanssipaikoista löytyy sitä paitti, kaikki o nykyään täynnä jotakin GaGaa plääh..)

 7. SS Kirjoittaa:

  Mitä tarkoitaa remix? Siis tajuan, että “uudelleenmiksaus” (uudelleensekoitus), mutta mitä se käytännössä ja konkreettisesti tarkoittaa?

 8. Pitsu Kirjoittaa:

  SS: Remix on todellakin uudelleenmiksaus, eli hieman tai hieman enemmäkin muunneltu versio alkuperäisestä kappaleesta. Yleensä alkuperäisestä kappaleesta otetaan laulua ja muutama tarttuvin melodia.

 9. AkkaPrkl Kirjoittaa:

  “Rautatientorin” Amarillo siinä Ateneumin vieressä, alakerrassa soitetaan tosi paljon kasari/ysäri -hittejä, ku yläkerta taas on sellainen perusbimbosalaatti -mesta. Ja alhaaltahan voi ensin napata ruokaa nassuun ja sitten jäädä baariin jamittelemaan! Kolme kärpästä yhdellä iskulla! :D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll