Vuoden päätteeksi hieman jotain muuta

30.12.2010 - 15:46 / norpatti.


Tuli tarve räpeltää vesiliukosten puuvärien kanssa.

Viimeisen kuvan myötä toivottelen oikein kivaisaa uuveetä kaikille blogini seuraajille ja suuret kiitokset tykkäyksistä ja kommenteista <3 (Valitettavasti kommentointi onnistuu edelleen vain kirjautuneille, mutta kahtotaan josko spämmiposteille keksis jonku kikan vielä tässä niin sais entisen systeemin takas).

Kategoria: häröilyt, kuvat.Yksi vastaus - “Vuoden päätteeksi hieman jotain muuta”

  1. jonne Kirjoittaa:

    Wwau. Hienoja ovat. Sun blogia on kyllä ilo seurata :–)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll