Norpattina olemisen vaikeudesta: eroahdistus.

24.08.2011 - 16:43 / norpatti.


Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , ,5 vastausta - “Norpattina olemisen vaikeudesta: eroahdistus.”

 1. Zuila Kirjoittaa:

  Hahhah :D Nään niin itseni tuossa sarjakuvassa! Poikakaveri ei oikein edelleenkään ymmärrä miten paniikki sattaa hiipiä toisen ollessa peräti työpäivän verran jossain muualla! (Ottaen vielä sen huomioon, että ollaan kohta kaksi vuotta seurusteltu..) Ei sitä vain ikinä opi! :D

 2. inkubi Kirjoittaa:

  Samaistun taas niin… Eksä ei jostain syystä tajunnu tätä. Luulis sen, että työpäiväki tuntuu liian pitkältä ajalta olla toisesta erossa ku tykkää siittä niin paljon, olevan silkka kohteliaisuus. xD

 3. Aino S Kirjoittaa:

  :)

 4. Alli Laihdutus Kirjoittaa:

  heh… sama fiilis itelläkin =)

 5. mahe Kirjoittaa:

  Tämä on tosi tuttu tunne.. :) Mun mies tekee tota samaa päivästä toiseen vaikka se on työtön! Sillä on aina kaikkea muuta tekemistä, ehtii oleen mun kanssa vaan iltasin! Ite oon seurustellu kohta kolmisen vuotta ja silti tulee paniikki ja yksinäinen olo kun mies ei oo paikalla!!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll