I <3 TKU

29.08.2011 - 18:20 / norpatti.


Turussa käväistiin taiteidenyössä ja turisteilemassa. Lueskele sarjis alkaen tästä (11sivuu).

 

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , , ,10 vastausta - “I <3 TKU”

 1. Suvi Kirjoittaa:

  Rommi ja Sonni aiheutti totaalisen tippumisen :´D

 2. Mirmaarian Kirjoittaa:

  Huisia,hullunkurista ja hulvatonta reissukerrontaa jälleen kerran! :)

 3. Saara Kirjoittaa:

  Kauko Röyhkä on pelottava. Järkkäsin kerran tapahtumaa, jossa se esiintyi 500 kg lihaa -bändissä ja tuli kyselemään palkkiota. En tiennyt palkkiosta mitään (olin vain talkoolainen) eikä Kauko meinannut humalaltaan muistaa ketä etsi. Mä tiesin ketä, mutten tiennyt missä se tyyppi oli. Oletettavasti raha vaihtoi omistajaa kuitenkin joskus. Huh.

 4. ninjatipu Kirjoittaa:

  Ei, se sonni ei ollut huumattu, noita hyvin HYVIN rauhallisia hereford-sonneja vaan löytyy tästä maasta muutama :) Oon käyny kotitilalla rapsuttelemassa…

 5. norpatti Kirjoittaa:

  Juu, eipä siinä, ymmärrän kyllä Kaukoa varsin hyvin taiteellista työtä itekin vääntävänä, että olishan sitä kiva saada palkkaa tekemisistään ja keikoistaan ja silleen. Varsinkin jos on jo vuosikausia puurtanut. Mutta myönnetään, että vähän pettymys oli, kun ehdi(ttii)n jo innostua asiasta. Mutta kaikesta huvista vaan ei voi, eikä pidä, maksaa tai sen ei pidä olla maksullista. Toisaalta sitten mielellään kyllä maksaakin ihan kunnolla jostain jota haluaa tukea (esim. ostaa niiden bändien levyt, joiden keikan on nähny ja silleen).

 6. Mea Kirjoittaa:

  Kiva kun Kanerva maistui!
  Terveisin “ihq baarimikko-tsubu” <3

 7. norpatti Kirjoittaa:

  Omg tunnistitsä mut? :D Hah, aina välillä tulee kyl mietittyä, et tunnistaakohan jengi. Hei jee! <3

 8. Mea Kirjoittaa:

  Jjep, en vaan kehdannu ruveta ihkuttamaan ku olin töissä :P Ja kiitti vaan, kaverit päätti et mun nimi on tästä lähtien Tsubu :D

 9. diutu Kirjoittaa:

  Peesaan Suvia, Rommi + Sonni = :’D

 10. SS Kirjoittaa:

  Eh. Ajattelin kirjoittaa kommentin ihq baarimikko-tsubusta, mutta sitten täällä olikin jo aihe esillä :-)

  Olin jokin aika sitten Turussa. Logomo-käynti jäi ovella pyörähtämiseksi, koska sinne oli pitkä matka väsyneillä jaloilla ja rasittunutta mieltä kantaen. Ja koska siellä oleva taidekahvila on…väreiltään ja grafiikaltaan kerrassaan mahdoton. Tai sopii ehkä heille, jotka ovat sisäisesti niin tasapainoisia ja tyyniä että ulkoinen viiltävä kaaos ei aiheuta pahoinvointia.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll