Syksy. Taas!

19.10.2011 - 15:14 / norpatti.


Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , ,2 vastausta - “Syksy. Taas!”

  1. Samuli Kirjoittaa:

    Ei se sitä pelkoa ole. Se on sitä, että kuten korkeimmassa yksinäisyydessä kaikki yksilöt alunperin päättivät tehdä jotain ja tulla olevaksi ja näin tulivat oleviksi aluttomassa ja loputtomassa järjestyksessä( kaikki samalla ja eri aikaan ilman aikaa “vertaus”) ensimmäisten onnellisten elämiensä kautta toisten avustuksella mutta toisia olemnatta palatakseen korkeimpaan yksinäisyyten ja palatakseen toisten luo korkeimmalle tasolle on yksilön aina tehtävä päätöksiä ympäristöjen suhteen ellei ole maagisen korkeimmantasonsa suojaama, mikä on mahdollista vain niiden oikeiden “opettamattomien” :P moraalilakien oppimisen jälkeen kuten korkeimmassa yksinäisyydessä käväisy jne.., koska jos ei tee päätöksiä on tavallaan täysin yksin ja kun sitten tekee päätöksen se onkin toisten suhteen eli esim. myös ympäristön suhteen. Pelko johtuu uhista ja siihen ei ole aihetta, koska esim. itsensä tuhoaminen mikä voidaan logiikalla todistaa ainoaksi vaihtoehdoksi voi olla vain väliaikaista ja tehtynä toisten suhteen jne.. koska korkeimman yksinäisyyden todistamana pelkän olemattomankin ympäröimänä voi tehdä olemassaolon päätöksen ja toisaalta korkeimman tason todistamana tuho olisi vain hiljaisuutta toisten suhteen, toiminnaltaan samoin kuin ja sama kuin korkeimman yksinäisyyden tekniikka eli vastaamattomuutta toisille mikä ei sinällään ole mahdollista kuin rajoitetun ajan koska kuten tiedämme se vaatii moraalilakien oppimista ja korkeimman tason vapautta ja näin on mahdotonta tehdä pakotuksen tai ohjauksen alla eli todellisuudessä syytä pelkoon ei ole ellei anna jonkin kriminaalin tason hyppiä silmilleen ja esittää uhkauksia. Tekojen takana ei siis ole koskaan pelko. Joskus jopa leikimme peloilla ja teemme asioita leikkipelkojen vuoksi mistä tulikin mieleeni, että jos todella pelkäät sekoavsi se usein tarkoittaa, että olet oikeasti sekoamassa tai miten se näin ymmärtävien ihmisten piirissä hienommin tunnetaan et yritä ymmärtää itseäsi riittävästi ja voit olla altis raivokohtauksille kun silti masennut tekemistäsi rikkeistä ja jos masennut syksystä niin vaihda ruokavaliotasi.. :) :)

  2. Aino S Kirjoittaa:

    Oho, oli just samanlainen fiilis ja luin tän. :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll