Yöllä

25.10.2011 - 14:05 / norpatti.


Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , ,11 vastausta - “Yöllä”

 1. Kati K. Kirjoittaa:

  Voi ei miten ihana…

 2. Epe Kirjoittaa:

  Aww, ootpa tiivistäny aika hyvin sen mitä mie just oon ajatellu oman poikaystäväni kanssa ollessani. Kk vasta täynnä mutta ei se mittään! Oot Milla kyllä aika loisto! :)

 3. PeukaloLiisa Kirjoittaa:

  Voi kunpa osaisin itsekin vielä ajatella tuosta tilanteesta noin. Vaan niimpä on monen vuoden aikana koettujen kuorsaajan vieressä vietettyjen ja huonosti nukuttujen öiden jälkeen alkanut haaveilemaan omasta unirauhasta. Silläkin uhalla, että joutuu menemään pois toisen kainalosta. Mutta lopulta hyvä uni takaa myös onnellisen vaimon ja onnellinen vaimo on myös onni koko köörille (kun se ei umpiväsymyksissään päästele suustaan epäolennaisuuksia).
  Mutta nautihan tuosta tunteesta vielä kun se tuntuu siltä maailman ihannimmalta asialta! :) <3

 4. Venla.s-89 Kirjoittaa:

  Söpöä! :)

 5. Liisa Kirjoittaa:

  Loistava sarjakuva! Nautin noista sun piirroksista, osaat kyllä loistavasti rypistää niin paljon huomioita ja tunteita pariin vaivaiseen kuvaan. Itsehän olen jo tuon vaiheen ylittänyt, kuorsaus häiritsee yöunta ja kainalossa ei pysty nukkumaan kun niska puutuu. :D

 6. Jirou Kirjoittaa:

  Itse joudun käyttämään joka yö korvatulppia miehen kuorsauksen vuoksi, mutta niin se vain jaksaa tarttua kädestä ja silitellä ja pusia unissaankin näin 13 vuoden yhdessäolon jälkeenkin. Eli kovasti tykätään toisistamme edelleen. Toivottavasti teilläkin kestää!

 7. inkubi Kirjoittaa:

  Ja ainahan sitä voi siirtyä eri huoneisiin nukkumaan jos alkaa unettomia öitä kertyä kuorsauksen takia. :—D Monet pariskunnat (varsinkin vanhemmat) nukkuvat omissa huoneissaan siksi että saavat nukkua toistensa öiseltä ääntelyltä ja liikuskelulta rauhassa.

 8. Manatee Kirjoittaa:

  Höh! Älkää nyt tarttuko siihen kuorsaamiseen :D ei se ole olennainen osa tässä.

 9. Aino S Kirjoittaa:

  <3 sama fiilis

 10. Roosa Kirjoittaa:

  Oi hellallettas <3

 11. Kira Kirjoittaa:

  Sama täällä <3 (6kk takana)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll