Improja

31.10.2011 - 20:04 / norpatti.


Vihdoin muistin skannailla nää Jurvan & Kurikan kirjastoissa työpaja/opetuskeikoilla tehdyt improsarjikset. Ollaan käytetty samaa systeemiä Annin kanssa oppilaiden (=kanssapiirtäjien) kanssa muulloinkin. Eli ideana on nostaa Aliaspakasta kortti, valita sieltä nopeesti joku sana aiheeksi ja tehdä siitä sarjis tietyssä ajassa. Aluksi aikaa on enemmän, sitten kokoajan vähemmän. Hyvä keino saada käsi ja aivot liikkeelle ja päästä eroon tyhjän paperin pelosta. Tässä mun tuotoksia. Noloa, mutta menkööt… :B

Jos haluutte lukee oikeesti TOSI HYVIÄ improsarjiksia, suosittelen ostamaan uusimman PATTO-lehden, johon Petteri Tikkanen on koonnut Ville Rannan taidonnäytteitä. Sitä saa mm. Turun Sarjakuvakaupasta.

 

Kategoria: häröilyt, sarjakuvat.
Tagit: , , , ,13 vastausta - “Improja”

 1. verna Kirjoittaa:

  Mua naurattaa ihan sikana toi “Kotkat EI kerjää torilla LÖRTSYÄ” jostain syystä. :’D

 2. FFFFFU- Kirjoittaa:

  Hah haa, on se sukupuolen”vaihdos” niin hauska juttu, että kaikkien siitä asiasta tietämättömien tulisi tehdä siitä hauskoja sarjakuvastrippejä.

 3. norpatti Kirjoittaa:

  Nooh, eipäs vedetä herneitä nenukkiin, ei ollu tarkotus loukata ketään :) Improssa tulee paskoja ja hyvän maun alittavia juttuja aina. Ei se, että vääntää “vitsiä” jostain asiasta tarkoita, että jotenkin väheksyisi/tuomitsisi sen. Jopa päinvastoin. Tässä sitäpaitsi on tarkoitus irvailla Kaunareille, ei sukupuolensa korjanneille/vaihtaneille. Toki voi alkaa lukea kaikkia sarjakuviani erilaisten negatiivisten silmälasien läpi, se on ihan sallittua…

 4. pulmu Kirjoittaa:

  Kotkat <3 ja nakki <3

  No joo toi erkin nenukki sai kyllä aikaan tahattoman tyrskähdyksen :D

 5. sus Kirjoittaa:

  Kotkat on kyllä huippu!!!

 6. HannaV Kirjoittaa:

  Nauroin ääneen, ja se ei ole koskaan huono asia – loistavan revitteleviä juttuja, näitä lukis mielellään lisääkin!

 7. Kumiko Kirjoittaa:

  Oi improja! <3<3
  Nopeat parin minuutin improt on ehkä parhaimpia ikinä! Limingassa tehtiin niitä jopa vain yhdessä minuutissakin X''D Ja jälki oli myös sen näköistä

 8. Amy Kirjoittaa:

  On kyllä ihan pakko korjata ettei se ole sukupuolenvaihdosleikkaus vaan sukupuolenKORJAUSleikkaus. :) Vivahde-ero, ja aika iso sellainen.

 9. teemuki Kirjoittaa:

  mut näähän oli ihan jees.

 10. alma Kirjoittaa:

  näähän on just hyviä ! toi ‘nakki’ on ihana :D:D

 11. nokkasiili Kirjoittaa:

  no ähä, minähän olin tuolla XD Mutta oli kiva nähdä mitä muiden ryhmien kanssa oot tehnyt ! :3

 12. Savonlinnalaine Kirjoittaa:

  Tuli mieleen tost oopperajuhlast aijotko millin käydä Savonlinnassa vai ootko ikin ollu vierailul [

 13. norpatti Kirjoittaa:

  Juu oon kyl sielki pyörähtäny, n. vuosi sitten oltiin Nykäsen Annin kans viimeks. Pitää kattoo minne saakka meidän kevätkiertue ulottuu tällä kertaa. Kannattaa seurailla norpatin ja ks:n facebooksivuja, ilmottelen menoista siellä :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll