Mainostauko!

28.11.2011 - 17:19 / norpatti.


Pakottava tarve jakaa tähän väliin jälleen pari loistavaa linkkiä:

www.vapautavalinnoilla.fi  –> Uusi sivusto, jossa ravintola-arvosteluita + muita vinkkejä eläinystävälliseen kuluttamiseen.

http://chocochili.net/ –> Oikeeta kurmettia! Ihan mahtavia reseptejä. Kaikki tuntuu olevan ihan törkyhyviä! Ite oon tehny mm. seitania tän blogin reseptillä ja on kyllä niiiin hyvää etTÄ! Suosittelen hankkimaan myös kirjan “Viiden tähden vegaani” samalta tekijältä.

http://vegaaninenversio.blogspot.com/ –> Toinen superhyvä blogi! Suosittelen kokeilemaan esimerkiksi “munavoita” eli kikherne-tofu-margariini-levitettä. Sai kovasti kehuja ainakin mun pikkujouluhipoissa tuossa lauantaina.. :)

Nyt ei muuta tällä erää. Piirtelen taas kohta! o/

Kategoria: ilmoitusluontoinen asia.
Tagit: , ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll