Norpatin “randomii shittii” keskitalvenjuhlakalenteri – LUUKKU 18: Beeiiängeeoo.

18.12.2011 - 16:27 / norpatti.


Bingoilua Sarjakuvakeskuksen pikkujouluissa featuring Joonas Lehtimäki. En voittanu mittään, mutta oli kyl kivaa. Vois alkaa käydä useemminki bingos! Annin kans itseasias mietittiin, et vois mennä yhdessä, koska olis myös oivallinen mummojen bongailu(bingoilu)tilaisuus.. ;)

Kategoria: häröilyt, kuvat.
Tagit: , ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll