Norpatin “randomii shittii” keskitalvenjuhlakalenteri – LUUKKU 24: Toivotuksia.

24.12.2011 - 0:00 / norpatti.


Kyllä! Se on Hän! Wanha kunnon Ht.
Lukijoiden toiveesta tässä linkit kaikkiin sarjiksiin joissa kyseinen hahmo esiintyy: 1, 2, 3, 4, 5 (tässä tosin vain melkein), 6 (vilahdus lopussa), 7, 8 ja 9. Tässä oli EHKÄ kaikki. Kertokaa jos joku jäi välistä! Kiitokset kuluneesta vuodesta (siirryn nyt joulunviettoon + sen jälkeen maalle, joten päivityksiä luvassa jälleen ensi vuoden puolella) ja tosiaan, vielä kerran: mukavaa joulua/keskintalvenjuhlaa/whatever ja antoisaa uutta vuotta! <3:lla, Milla aka norpatti. :)

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , ,13 vastausta - “Norpatin “randomii shittii” keskitalvenjuhlakalenteri – LUUKKU 24: Toivotuksia.”

 1. Ti Kirjoittaa:

  Kyllä! :D

  Jouluiloa!

 2. JohannaH Kirjoittaa:

  Wihii, ihanaa, kiitos Norpatti! <3 <3 <3
  Ja oikein hyvää joulua!

 3. Villasukka kirjahyllyssä Kirjoittaa:

  Joulupukkiparka, syrjäytettiin tylysti ;D

 4. Rocy Kirjoittaa:

  Haha-ihania-noi-hengellinentyyny-sarjikset-:D-joo,-välilyönti-rikki-:I

 5. Helmi Kirjoittaa:

  KIITOS! Mahtavuutta :D Luin taas noi vanhatkin ja nyt soi päässä Jumalan kämmenellä… Hengellinen Tyyny facebookiin!

 6. Janna Kirjoittaa:

  Hyvää joulupäivää Norpatti! :)

  Öhh. Täytyy sanoa mut mun mielestä toi Hengellinen tyyny on ehkä paras ja hauskin juttu sulta! :D
  Ihana!! <3

 7. Dark Alice Kirjoittaa:

  Ei taida olla Siilisi ainut vihollinen tuolla tyynylle… Jostain syystä se kaikessa söpöydessään ja uskonnollisuudessaan ärsyttää… :D Jouluja sinnekin!

 8. Tyyny Kirjoittaa:

  Hengellinen Tyyny on parhautta! Voi kunpa se sais seikkailla vielä pitkään ja nostaa toruvan sormen jumalattomuutta vastaan ^^ <3

 9. Zzzz Kirjoittaa:

  Tyyny ei taida olla kovinkaan hengellinen – Tenavatkin sen tietävät:

  http://scienceblogs.com/pharyngula/upload/2010/12/thats_what_christmas_is_all_ab/xmas_is_all_about.jpeg

 10. Amppeli Kirjoittaa:

  Hengellinen tyyny on ihan paras! Ja ihan oikeinhan se sano. Miksi oot nimenny sun joulukalenterin “keskitalvenjuhlakalenteriksi”? Etkö vietä joulua (missään muodossa)?

 11. norpatti Kirjoittaa:

  Se on tässä tapauksessa ihan vaan kielellistä venkoilua. Kuten sarjiksistani näkyy, tykkään käyttää suomen kieltä vähän miten sattuu. Lukeehan tagissa kuitenkin ihan “perinteisesti” että joulukalenteri. Vietin jouluaaton täällä kotosalla suvun parissa saunoen ja syöden kokkaamiani sapuskoja ja hyvin tekivät kauppansa. Pitää laittaa kuvia myöhemmin jos nyt mikään niistä (kuvista) onnistui (oli tosi hämärää). En vietä joulua uskonnollisena juhlana tai välitä toisaalta sen kummemmin mistään joulupukeista, -lauluista ja semmosista. Ajattelen sitä ihan vaan talvisena juhlapäivänä, jolloin poltellaan kynttilöitä, syödään hyvin ja nähdään sukua. Muinaissuomalaiset jouluperinteet kiinnostavat enemmän kuin kristilliset, mutten oo omaksunut niistäkään mitään erityistä. Kukin tyylillään.

 12. Amppeli Kirjoittaa:

  Kiitos vastauksestasi. Kuvia olis joo kiva nähdä! :)

 13. Piparkakkutyttö Kirjoittaa:

  Voi ei! :D Olinkin jo kaivannut Hengellistä Tyynyä! <3 Itsekin juhlin joulua pimeimmän ajan juhlana, jolloin vietetään aikaa perheen ja tärkeiden ihmisten kanssa. :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll