Pieni norpatti polskutteli veessä

19.01.2012 - 13:02 / norpatti.
10 vastausta - “Pieni norpatti polskutteli veessä”

 1. Villasukka kirjahyllyssä Kirjoittaa:

  Jep, uinti on ihan parasta, vaikka minullakin tekniikka on vähän hakusessa :) Tosin nykyään uimahalli/kylpylävisiitit on sitä, että istuu lastenaltaan reunalla hytisemässä ;) Kiitos käsikellukkeiden ja muiden apuhärpäkkeiden lasten kanssa voi mennä vähän syvempiinkin vesiin uintiharjoittelemaan. Yksin tulee harvemmin lähdettyä uimahallille…

 2. Amppeli Kirjoittaa:

  Repesin tolle pois kävelevälle pyllylle ruudussa, jossa sä oot suihkussa :D Mietteesi uimahallissa käymisestä menee aika yksiin omien ajatusten kanssa.

 3. pulmu Kirjoittaa:

  OOOH! mä tykkään kanssa saunajutustelusta! Mutta oletko huomannut että siinäkin kulttuurissa on eroja? Mun kotihalleilla tuntemattomatkin turisee keskenään niitä näitä, mutta toisen kunnan puolella katsovat kuin hullua jos erehtyy kysymään tai sanomaan jotain :D

 4. Lilli Kirjoittaa:

  Uiminen on tosi kivaa mutta tosiaan tosi tylsää -_- Toivoisin että uimahalleissa ois ees vaikka radio allasosastolla päällä niin vois sitten kuunnella samalla höpöttelyä/musiikkia. Oma mp3 soitinta on vähän hankala tuoda altaaseen mukaan :D

  -Lilli-

 5. Sally Slander Kirjoittaa:

  Mulla on TÄSMÄLLEEN sama ongelma noiden uimaratojen kanssa! Kuntouimarien radalla saan kauhoa henkihieverissä että en tuki kenenkään reittiä, mutta “hitaiden” uimarien kaistalla se taas menee sellaiseksi paikallaan polkemiseksi kun odottaa edellä uivan tyypin pääsevän eteenpäin. Mutta muuten tykkään kanssa uimisesta todella paljon! Pitäisi käydä useamminkin!

 6. n Kirjoittaa:

  Meidän uimahallilla on ainakin pesuaine(saippua/sampoo-yhdistelmä)-annostelijat, ei tarvitse muistaa ottaa omia mukaan tai pelätä että unohtaa ne hallille :) Niitä pitäs kyllä saada jokaseen uimahalliin, käteviä ovat!
  Samaten meidän hallilla otetaan välillä pois ne ratojen “erottelijat” jotta kaikki pääsee uimaan omaan tahtiinsa :) Ratoja kuitenki löytyy useampi!

 7. hdcanis Kirjoittaa:

  Uimarataongelman tunnen myös minä, ne hitaat on liian hitaita ja kun lähihallissa sinne tulee myös portaat että se alue on kapeampi toisesta päästä niin se on jotenkin liian häröilevä…kun taas kuntouimarit ovat järjestään selvästi nopeampia.

  Se vielä menee kun samalla radalla on yhtäaikaa yksi toinen uimari, silloin sitä pystyy olemaan poissa tieltä.

 8. Minttu Kirjoittaa:

  Oih, minäkin tahdon uimaan! :)

 9. seikku Kirjoittaa:

  Helsingin uimastadion kesäisin on kyllä hieno paikka, kun siellä on päällä radio. Se tuo fiilistä ihan hirmuisesti. Hammaslääkäriin ja uimahalleihin pitäisi ehdottomasti saada radiot. Tai sitten se rahastava täti vois soittaa dj:nä ihmisten mukana tuomia cd:itä :)

 10. Aino S Kirjoittaa:

  Mä en huomaa saunoissa mitään eroa, en ilmeisesti oo harrastaja :P

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll