Olipa kerran norpatti, joka heräsi aamiaisaikaan!

27.02.2012 - 19:35 / norpatti.


Piti ihan kuvia ottaa, ku oli olevinaan niin erikoista ja hianoa.

Villipuutarhan fb-sivut täällä. Ehkä päästään sinnekin viel joskus.. :)

Kategoria: kuvat, sarjakuvat.
Tagit: , ,18 vastausta - “Olipa kerran norpatti, joka heräsi aamiaisaikaan!”

 1. antti Kirjoittaa:

  Ja kuunneltiin myös luontoradiota! PPP on niin hyvä juontaja.

 2. Atte T Kirjoittaa:

  Muuten hyvän näköistä settiä, paitsi että sana Luomu-toistuu vähän liian usein :D En tarkoita luomun olevan huonoa, päinvastoin, itsekkin ostan läh. kaiken luomutuotteina, mutta tuo sana toistuu niin monta kertaa että munakkaiden kohdalla se menetti merkityksen :D

 3. norpatti Kirjoittaa:

  Yritin vaan olla mahdollisimman totuudenmukainen, tietysti olis voinu viel merkkaa myös tuotteiden merkin ja valmistusmaan. Noita vaan on ainakin tossa “meidän” marketissa yleensä vaan sitä yhtä merkkiä, jota saa luomuna. Luomu on tietysti vähän kalliimpaa, joten ymmärrän nillityksen siitä, mutta toisaalta siitä maksaa ihan mielellään enemmän + meillä pihistellään sit muista jutuista. Pitäskin tehdä rahankäytöstä ihan oman merkintänsä.

 4. Atte T Kirjoittaa:

  En tiä hiffasitko, mutta tarkoitin siis sitä että kun toistelee yhtä sanaa monta kertaa, se menettää mielessämme merkityksen tyyliin Kala kala kala kala kala kala kala. Sitä aijoin takaa :D

 5. norpatti Kirjoittaa:

  En hiffannu. Mä uskon aina kaiken merkityksellisyyteen vaikka sitä toistais kuinka. Varsinkin kalan.

 6. Kauris Kirjoittaa:

  Mä jotenki luulin että olisit esim. noita täytettyjä eiläimiä vastaan? :D Tuo Villi puutarha näytti lähinnä koostuvan niistä..

 7. norpatti Kirjoittaa:

  En oo täytettyjä eläimiä vastaan. Mähän rakastan eläinmuseoita. Ts. kattelen mieluumin kuolleita eläimiä (tai niiden osia) eläinmuseoissa, kuin eläviä eläintarhoissa. Oletan, ettei nykyisin kuitenkaan enää tapeta niit eläimiä sen takia, et sais täyttää ne museoihin? Must ihmisiäkin vois täyttää museoihin esille… :P En ite ottais sisustuselementiksi täytettyjä elukoita omaan kotiin, mut ei ne muualla juuri häiritse. Pystyn kyllä syömään, vaikka seinältä toljottais kauris tms. Oon kuullu tutuilta hyvää tosta mestasta, siks kiinnostais.

 8. Mirmaarian Kirjoittaa:

  Itsetehty brunssi on kyl tosi jees.Meilläkin välillä tehdään nuita kotona,kun on kaikki koolla ja vkoloppuvapaa.Niin ihanaa! <3

  Eilen oltiin hotelliaamiaisella ihan muuten vaan ja on kyl siistiä mennä "valmiiseen aamupalapöytään".Eikä nuo oo ees kalliita,12 euroa per nenä ja oikeesti valikoimaa piisaa.Slurps.

 9. Tiina Kirjoittaa:

  Nam! Herkullisen näköistä :)

 10. Maailmanpelastaja Kirjoittaa:

  Luomuhan oikeasti tuhoaa enemmän maapalloa kuin pelastaa sitä. Luomumunat ynnä muun ymmärrän, koska eläinten hyvinvointi ja niin edelleen, mutta luomukasvit vievät mielettömästi tilaa, rahaa, resursseja ym. mikä taas säästyisi esimerkiksi niitä pelättyjä (mutta harmittomia) geenimanipuloituja kasveja syömällä. Isompi sato, terveemmät kasvit, hyötygeenejä.

 11. Rocpy Kirjoittaa:

  Voi ku näyttää hyvälle! : D mistä ihmeestä oot löytäny soijajuustoo? Jostain syystä en itte löyä ikinä sitä mistää..

 12. Anne Kirjoittaa:

  ..ja mitä soijajuustoa? Itse olen löytänyt useita soijajuustoja, mutta mikään niistä ei ole maistunut oikein hyvälle. Cheezly (tms) on ollut ehkä parasta, Sheese ihan kamalaa. :)

 13. norpatti Kirjoittaa:

  Mää tykkään Cheezlyistä. Leivän ja pizzan päällä just jees! Ihan perusmarketeista juustohyllystä oon niitä löytäny.

 14. Ritula Kirjoittaa:

  Siis nää on vaan niin ykkösiä nää sun jutut :) Luomuna ostasin itekin paljon enempi jos olis varaa. Vege ollu vuodesta -94 ja vieressä katellu kun flunssa aikaan porukkaa tippuu ja ite porskuttaa. Kyllä kasvis-ja luomuruokavalion edut huomaa olemisessa, väittäkööt muut mitä tahansa. Kaikkia ei voi miellyttää, mutta sarjakuva ja kasvisruoka innookkaalle ihmisille valokuvat on oiva ja silmää miellyttävä lisä!

 15. Tiina Kirjoittaa:

  Hei!
  Ihan perus stalkkerina, (et tunne mua) mut seurailen kaikkien blogeja. Susta ja Antista tulee yks biisi mieleen.

  Ingrid Michaelson – You And I.

  Kuuntele, ja kuuntele sanat! Joka kerta kun kuulen tän, tuutte mieleen :D

 16. norpatti Kirjoittaa:

  Aww, olipas se sulonen biisi, kiitti siihen tutustuttamisesta! :)

 17. Puutarhurit Kirjoittaa:

  Huomenta, Norpatti.

  HERKULLISEN näköinen brunssi! Saako linkittää Puutarhan blogiin?

  t. Puutarhurit

 18. norpatti Kirjoittaa:

  Oho, saa toki. Teen varmaan kyllä sitten uuden merkinnän, jahka päästään käymään.. ;)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll