Siili karppaa

28.02.2012 - 15:57 / norpatti.


Oli pakko… :P Tää löytyy myös Siilin fb-sivulta. Edit: Tässä myös toinen aiheeseen liittyvä sarjis.. :D Editedit: Siili fb-sivuja pääset tarkkailemaan, vaikket olisikaan kirjautunut kyseiselle sivustolle!

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , ,2 vastausta - “Siili karppaa”

  1. rubycon Kirjoittaa:

    Muista että kaikki ei haluakkaan/ole facebookissa.:D

  2. norpatti Kirjoittaa:

    I know. Mainostan vaan tota Siilin “virallista” fb-sivua joka paikassa, että mahdollisimman moni löytäisi sinne, eikä menisi niille, joita en itse ylläpidä… ;)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll