Härkäpapu puskee jälleen!

25.03.2012 - 13:10 / norpatti.


Idättelemiseen suosittelen Ruohonjuuresta ostamaani idätyspurkkia! <3

Kategoria: kuvat, sarjakuvat.
Tagit: , , ,6 vastausta - “Härkäpapu puskee jälleen!”

 1. antti Kirjoittaa:

  Oli kyllä todella hyvä salaaddi! Suosittelen myös!

 2. Tiina Kirjoittaa:

  Ei sulla sattuisi olemaan takataskussa mitään hyvää reseptiä mustasilmäpavuista (kuivatetuista). Löytyi kaapin perukoilta pussi niitä, kun joskus päätin opetella käyttämään enemmän papuja ruoanlaitossa. Googlaamalla ei oikein löytynyt mitään sellaista reseptiä, joka olisi innostanut kokeilemaan.
  -Tiina

 3. norpatti Kirjoittaa:

  Hmm. Ei oo mustasilmäpavuista itellä kokemusta. Vois kyl tsekkaa noi kirjat läpi, jos siel olis jotain.

 4. Neiti Yrjänä Kirjoittaa:

  Meikäläisen yksi lempisalaatti, vähän samantyyppinen on:
  kikherneitä, pari murskattua valkosipulinkynttä, pari kevätsipulia varsineen, kirsikkatomaatteja ja mausteeksi rypsiöljyä, vaaleaa balsamiviinietikkaa + suolaa ja pippuria myllystä. Nam! Oon nyt vasta bongannu pavutkin ruoanlaitossa ja en voi ymmärtää miten en oo niitä aiemmin käyttäny!

 5. Tiina Kirjoittaa:

  Päädyin “marinoimaan” keitetyt mustasilmät auringonkukkaöljyssä, mirinissä, sitruunamehussa ja valkosipulissa. Lykkäsin joukkoon vielä aurinkokuivattua tomaattia, tuoretta persiljaa, paprikaa, pippuria ja oreganoa. Rakentelin papuhässäkälle vielä salaattipedin (salaattia, avokadoa ja sokeriherneen palkoja). Hyvää tuli! Ja nätin näköistäkin!

 6. norpatti Kirjoittaa:

  Ohoijoi, vaikuttaa lupaavilta molemmat! Mäki ostin just mustapapui. Onkohan ne sama asia kuin mustasilmäpavut? :o

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll