Piirroslevykanoja

26.03.2012 - 20:21 / norpatti.


Nämä ja 544 muuta eläintä tulossa esille Tampereen Vegfest-tapahtumaan.

Kategoria: häröilyt, ilmoitusluontoinen asia, kuvat.
Tagit: , , ,3 vastausta - “Piirroslevykanoja”

  1. Yoa Kirjoittaa:

    Jessus sentään.

  2. Kiira Luukkanen Kirjoittaa:

    Komeita kanoja olet saanut aikaiseksi!

  3. En vaan OSAA! » Blogin arkisto » Piirroslevysikoja Kirjoittaa:

    […] mihin NÄÄ on tulossa? :B No Vegfestiiin! Jee! Nämä ovat läheistä sukua aiemmin piirtämilleni piiroslevykanoille. Kategoria: häröilyt, ilmoitusluontoinen asia, kuvat.Tagit: luonto, näyttely, norpatin […]

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll