Alfa

29.03.2012 - 11:50 / norpatti.


Kristiina Kolehmainen (1956-2012).

Tämän sarjakuvan myötä osanottoni myös toisen alfanaaraan, Aulin, kuoleman aiheuttamaan suruun.

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , ,Yksi vastaus - “Alfa”

  1. Heiti Kirjoittaa:

    Tilaan Me Naisia ja olin iloinen kun huomasin tämän päivän lehden sisältävän sinun haastattelusi. Ajattelin kiittää tästä blogista. On ilahduttavaa ja inspiroivaa seurata piirtämistäsi ja myös suhdettasi elämään ylipäätänsä. :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll