HÄTÄ

23.04.2012 - 9:56 / norpatti.


En tiedä, onko tämä nyt mitenkään järkevää, mutta JOS KIINNOSTAA LAHJOITTAA näitä mulle, niin ota yhteys esim. facebookin kautta (viestiä siis, kavereiksi en valitettavasti hyväksy, ellemme tunne entuudestaan/ole tavanneet)!

Kategoria: häröilyt, ilmoitusluontoinen asia, sarjakuvat.
Tagit: , , , ,4 vastausta - “HÄTÄ”

 1. niobe Kirjoittaa:

  No mulla olis varmaan kassillinen :D Pitääpä katsoa paljonko niitä on.. Säästin pikkusiskojen hamsteria varten, mutta sitten ne ilmoittivat ettei hylsyt käykään, koska ne eivät ole tarpeeksi kovia niiden hampaille.

 2. Aura Kirjoittaa:

  Luonto-Liiton toimistolla näitä kerätään, varmasti voi tulla hakemaan toimistoaikoina klo 9-16 välillä :) Tervetuloa vaan!

 3. niobe Kirjoittaa:

  Sori, ei niitä ollutkaan niin paljoo kuin muistin. Ehkä me tehdään näistä lasten kanssa kiikareita ja käytän sytykkeenä takassa. Ellet välttämättä halua :D

 4. Anu Kirjoittaa:

  Harmi kun asutaan eri kaupungeissa, mulla ois joku metrin korkee pajukori täynnä vessapaperihylsyjä ku rupesin kierrättää niitä erikseen :D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll