Bikinikausi alkaa NYT!

24.05.2012 - 14:52 / norpatti.


Heräsin tajuamaan, että En vaan osaa! -sarjakuvablogillani (mukaan lukien vanha blogi) on ikää jo kokonaiset 6,5 vuotta! Sen kunniaksi julkaisen nyt tämän henkeäsalpaavan upean faniposterin, jonka jokainen voi tulostella seinälleen tai asettaa koneensa taustakuvaksi.

(Oikeasti tein tämän soturiprinsessä-henkisen omakuvan erästä toista juttua varten, josta ehkä kerron myöhemmin lisää… ;))

Kategoria: häröilyt, kuvat.
Tagit: , , ,5 vastausta - “Bikinikausi alkaa NYT!”

 1. virrassa Kirjoittaa:

  Moi ja onnea blogille. Hei ymmärrätkö siilien sielunelämää? Mä en nimittäin ymmärrä. Meidän pihalla on kaksi siiliä, joista ainakin toisella on kevättä rinnassa. Uros nimittäin on piirittänyt naarasta jo monta viikkoa ilman mitään edistymistä. Naaras vain tuhisee kovasti (sen kuulee kymmenien metrien päähän) ja pyörii paikallaan kun uros menee rinkiä sen ympärillä. Se naaras on kauhean vikkelä, eikä koskaan päästä urosta lähellekään takapäätään. Sun sarjisten perusteellakin siilit on aika piikikkäitä, mutta en tajunnut että ne olis noin kauheita pihtareita! Onko tämä siis yleistä vai onko kysessä vain harvinaisen sinnikäs pariskunta? Tätä on nimittäin jatkunut jo monta viikkoa ilman edistystä ja ilmeisesti joka ilta!

 2. norpatti Kirjoittaa:

  Hahaha :D Kuulostaa varsin siilimäiseltä käytökseltä kyllä. En oo varsinainen siiliasiantuntija, mutta kuulemieni tarinoiden perusteella ne todella ovat melkoisen ärhäköitä olentoja ja lisääntymismeiningit sisältävät paljon tuhinaa ja piirittelyä. Kannattaa varmaan käväistä vaikka täällä foorumilla etsimässä vastauksia: http://www.siilikiikarissa.fi/keskustelu.php

 3. Nanoxt Kirjoittaa:

  Hahhah, hieno.

  Milla-Thor!

 4. virrassa Kirjoittaa:

  Arvasin, että sulta kannattaa kysyä siileistä.:) En tajunnutkaan, että ne on noin hassuja otuksia. Kyllä nää meidän pihasiilit taitaa olla vähän huonosti yhteensopivia, kun tää pariutumisjuttu ei oo edistynyt edes viikoissa puhumattakaan tunneista. Nyt en kyllä oo pariin päivään nähnyt niitä. No, näin luki kuitenkin tuolla sun linkkaamalla sivulla:
  \Ennen pariutumista uros piirittää naarasta tuntien ajan. Pariskunta kiertää toisiaan äänekkäästi tuhisten, eikä naaras vaikuta kovin suopealta. Lopulta uros voittaa naaraan luottamuksen ja pääsee parittelemaan. Joskus se jää vartioimaan naarasta toisilta uroksilta, mutta useimmiten se jo rientää uusia houkuttelevia naaraantuoksuja kohti.

  Naaras synnyttää yleensä yhden poikueen vuodessa tyypillisesti juhannusviikolla, kerralla n. 1 – 13 vaaleanpunaista, piikitöntä ja sokeaa poikasta. Emo imettää poikasia 4 – 6 viikkoa ja vieroittaa ne yleensä heinäkuun puolenvälin jälkeen. Uros ei osallistu poikasten hoitoon.\

 5. En vaan OSAA! » Blogin arkisto » Luukku 24: Joulutont…norpatti! Kirjoittaa:

  […] vielä tämän? Tällainen siitä tuli “valmiina”. Tarmo Thorström nypläsi mulle piziasun. Hyvät […]

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll