Tiddididii…mainostauko!

23.08.2012 - 14:59 / norpatti.


Jee! Minulla on suuri ilo ja kunnia ilmoittaa, että Keittokirja part 2 uusine sarjakuvineen ja resepteineen julkaistaan pian!

Kirja sisältää sarjakuvat ja niihin liittyvät reseptit seuraavilta taiteilijoilta: Hannele Richert, Jussi Pakkanen, Jarkko Nääs, Pertti Jarla, Nina Mutik, Antti Hintsa, Kati Vuopala, J-P Ahonen, Jaana Suorsa, Ilpo Koskela, Maria Björklund, Kaarina Uimonen, Frida Lindholm, Kivi Larmola, Heta Happonen, Joonas Lehtimäki, Tuuli Hypén + tietty meizi.

Kaikki kirjan reseptit ovat vegaanisia. Kuten ykköskirjassakin, sanoma ei ole se, että vegaaninen ruokavalio on ainoa oikea vaihtoehto, vaan se, että vegaaniset ruoat on IHAN OK! Kirjan tekijänoikeuskorvaukset lahjoitetaan eläinsuojeluliitto Animalialle.

Tässä pikku näyte sisällöstä.

Kategoria: ilmoitusluontoinen asia, sarjakuvat.
Tagit: ,3 vastausta - “Tiddididii…mainostauko!”

  1. Elppi Kirjoittaa:

    Vautsi! Kyllä se on tämäkin sitten ostettava jahka ilmestyy!

  2. Sindu Kirjoittaa:

    Jee!!!!!!

  3. En vaan OSAA! » Blogin arkisto » Ja vielä kerran, pojat! Kirjoittaa:

    […] ovat siis ilmestyneet nämä aiemmin mainostamani teokset! Elikkäs Sarjakuvakeittokirja 2! <–klikkaa lisätietoja […]

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll