Eheiikä siinä vielä kaikki!

24.08.2012 - 15:11 / norpatti.


No sit ois viel tää mäyrähomma! Elikkäs Lempo kustantaapi tämän pikku lehdykän, jossa kerrotaan tämän tämmöisen epätoivoisesti rakastuneen mäyrän stoori. Tai pitäiskö sanoa, että tässä kuvataan pätkä hänen elämästään. Sarjikset on valmistuneet jo syksyllä 2010, mutta nyt vasta sain aikaiseksi väännettyä albumiksi asti. Kurkatkaa esimakua tästä aiemmasta merkinnästä. Piti vääntää tähän enkku-subtitletkin, mutta en sit jaksanu. Tämä ilmestyy festareille! Woo-hoo!

Edit: MKK:ta voi ostaa Turun Sarjakuvakaupasta!

Kategoria: ilmoitusluontoinen asia.
Tagit: , , ,Yksi vastaus - “Eheiikä siinä vielä kaikki!”

  1. Aino S Kirjoittaa:

    Oot ahkera!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll