Täkädängdängg! Lisää mainostusta!

24.08.2012 - 14:33 / norpatti.


Tämännäköinen mestariteos on myös tulossa piakkoin ulos Sammakolta!

Kirja sisältää seuraavat sarjakuvakertomukset:

Anni Nykänen:
“HÖH!” (Sijoittui Kemin pohjoismaisessa sarjakuvakilpailussa 2012 toiselle sijalle. Anni tunnetaan myös Mummo-sarjiksestaan ja Vasuri-blogistaan.)

Antti Hintsa:
“Tähtitieteilijä” (Sarjisfestareiden Kylli-täti 2009 kilpailusta tuttu stoori. Antti on sarjakuva-, käsikirjoitus-, animaatio- ja impro-ope, tuttu omakustanteistaan ja Naama kustannuksen albumeista taiteilijanimellä Antti Kiro.)

Milla Paloniemi:
“Prinsessa Minipieni,
jolla oli suurensuuri tahto” (Tästä bloggasin aiemmin, eli kurkkaa näyte täältä.)

Karri Lehtonen:
“Petoja” (Karri on Katriinamiehen toinen jäsen, tuttu myös sarjis- ym. opettajana, muusikkona muutenkin ja Naama kustannuksen julkaisuista.)

Joonas Lehtimäki:
“Pikku-B etsii ystävää” (Kertomus on myöskin Kylli-täti kisasta tuttu, vuodelta 2010. Joonas tiedetään blogistaan ja Anonyymit eläimet sarjiksistaan. Naamakustannuksen albuista voi myös juttujaan bongata + myöskin tekee opettajan hommia.)

Tuuli Hypén:
“Sankarijänis” (Megasymppiksen Tuulin megasymppis Nanna-kettu on monille tuttu sanomalehdistä + albumeista.)

Tämän julkaisuun liittyen esiinnymme torstaina 6.9. Helsingin sarjakuvafestivaalien yhteydessä järjestettävässä lastentapahtumassa Lasipalatsin aukiolla klo 16-17. Katriinamies soittaa biisejä yleisön (toivottavasti lapsi-sellaisen) toiveiden mukaan ja me loput kuvitamme ne. TOSIN on vielä auki, ehtiikö kirja ilmestyä festareille, mutta toivotaan parasta! Jee jee jeeee!

Kategoria: ilmoitusluontoinen asia.
Tagit:2 vastausta - “Täkädängdängg! Lisää mainostusta!”

  1. En vaan OSAA! » Blogin arkisto » Helsingin Sarjisfestarit 2012 – Bongaa norpatti! Kirjoittaa:

    […] 6.9. lastentapahtumassa, päälavalla klo 16-17 esiintyy meidän lastensarjisalbumi-ryhmä, elikkäs improduo Katriinamies (Antti Hintsa + Karri Lehtonen) esittää biisejä yleisön […]

  2. En vaan OSAA! » Blogin arkisto » VEERA & minä Kirjoittaa:

    […] en tosin vielä tiedä minä ajankohtana, ilmoittelen lähempänä siitä + muusta ohjelmasta. Höh! -porukan kanssa ollaan ainakin taas keikalla siellä myös.. :) Veera sarjiksista näytteitä sen omalla […]

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll