It´s hart tu pii a norpatti

26.08.2012 - 17:00 / norpatti.


Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: ,4 vastausta - “It´s hart tu pii a norpatti”

 1. bL Kirjoittaa:

  Tiedän tunteen! Paitsi toin viimeisen. :DDD
  Mutta siis kamalaa, kun toisaalta tekis mieli mennä puhumaan, kun uskoo, että se joku tykkäis siitä, että sitä kehutaan, mutta toisaalta taas tulee se ajatus, että “apuaehkäsehaluaaollarauhassa—“.

  Kaikkein vaikeinta on avata sitä keskustelua. D:

 2. SL Kirjoittaa:

  Voi kyllä. Oon kans miettiny miks pitää olla niin jukelittoman vaikeeta olla oma itsensä kun tapaa vieraita ihmisiä. Eikä siis tartte olla edes julkkiksia mun tapauksessa :D Ja sitten ihmettelen kun puolitutut pitää mua tosi ujona (kun välillä yritän olla \normaalisti\ mikä sit mun tapauksessa tarkoittaa että olen vaan hiljaa) tai aivan omituisena ja melkoisen tyhmänä (koska yritän epätoivoisesti tehdä vaikutuksen ja meson ja hölpötän ihan sakeita juttuja).

  No ei se kyllä oo niin justiinsa, pääasia että ite tietää kuinka mahtava tyyppi sitä on… töö töö

 3. norpatti Kirjoittaa:

  Juu ei tartte munkaan kohdalla olla julkkiksia tai “julkkiksia”. Riittää, että fanittaa. Mä aina fanitan överisti kaikkea ja kaikkia. Kaivinkoneenkuljettajaakin fanitin ja hävetti jälkeenpäin, kun kyselin siltä tyhmiä juttuja. Ja sit hävettää vielä ylipäätään, että hävettää. Niinku nytki hävettää vähän, että tunnustin tässä sarjakuvassa, että hävettää. Aaahhahaagghh!! :D

  Edit: Ja ehkä hävettää myös hieman, että kerroin tässä, että mua hävettää, että mua hävettää. Mutta ehkä tämä kaikki on vaan … ihan normaalia?

 4. inkubi Kirjoittaa:

  Samaistun taas niin. T^T Kai se on tää suomalainen kulttuuri mikä on altistanut jonkin asteiselle antisosialismille.

  Hirveä psyykkaaminen aina jokaiseen sosiaaliseen tilanteeseen, yhhyh. ;_;

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll