Aarteita – osa 26

3.10.2012 - 9:53 / norpatti.


Antti toi Lahden opetuskeikaltaan tuliaisina! <3

Kategoria: kuvat.
Tagit: , ,4 vastausta - “Aarteita – osa 26”

 1. Anna Kirjoittaa:

  Onpa nostalginen kuva! Mulla on noita laseja kaksi. Ostin ne K-kaupan kauppa-autosta noin 10-vuotiaana. Äitiä piti suosutella kauan, ennen kuin sain luvan. Laseja oli järisyttävän hienossa pakkauksessa kaikkiaan kolme, mutta yksi niistä sälähti lattiaan pikkusisarusten käsissä. Jäljelle jäänyttä paria olen vaalinut aarteenani näihin päiviin asti. Nyt ne ovat erikoistilaisuuksien drinkkilaseja ja kunniapaikalla keittiön ylähyllyllä. :)

 2. hanna Kirjoittaa:

  O_____O NA-MI!

 3. Ruuki Kirjoittaa:

  Kultaisesta apinasta? :)

 4. norpatti Kirjoittaa:

  Juurikin sieltä!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll