Mikä ihmeen Kiroileva siili?

7.11.2012 - 17:36 / norpatti.


“Galleria Sarjakuvakeskuksen marraskuun näyttely avaa Milla Paloniemen sarjakuvan ympärille 9:ssä vuodessa rakentunutta maailmaa mm. fanikirjeiden, lehtijuttujen, kollegoiden lainausten, oheistuotteiden, animaatioiden, maalausten, ja figuureiden muodossa. Paloniemen “arkistojen aarteiden” on tarkoitus havainnollistaa sitä, miten jostain hyvin pienestä ja yksinkertaisesta voi kasvaa jotain hyvin suurta ja hyvin suosittua.”

Sarjiskeskus sijaitsee Helsingin Arabiassa osoitteessa Hämeentie 150, avoinna ma-pe klo 10-18, la klo 12-16.

Täs viel tämmöne Eetu Maarasen vääntämä pikku videopätkä.


 

Kategoria: ilmoitusluontoinen asia, kuvat.
Tagit: , , ,6 vastausta - “Mikä ihmeen Kiroileva siili?”

 1. Ihq Kirjoittaa:

  Jee! Hienolta näyttää – onnea!

 2. Tiina S Kirjoittaa:

  Tää täytyy kyllä ehdottomasti katsastaa, vaikuttaa sen verran hyvältä..

 3. pulululuu Kirjoittaa:

  tästä tuli mieleen että olit joskus kuukausi (?) sitten Sellon kirjastossa pitämässä jotain luennontyyppistä ja itse tulin palauttamaan kirjoja saadakseni vähän taukoa koeviikosta, kun hoksasin sut ja meinasin suoraan kävellä luokse ja sanoa että ‘voi sä oot tosi ihana, tai ainakin sun blogi on!!!’

  mutta tajusin että en mä VOI mitään luentoa tommosen takia KESKEYTTÄÄ ja sitten tuumailin ja istuin alas ja keksin et ei hitto kirjotan kirjeen, annan sen ja poistun, mutta ei siitäkään tullut yhtään mitään vaikka puoli tuntia mietin että NYT KYLLÄ TEEN VAIKUTUKSEN.

  pointtina oli se että oot tosi ihana ja sun sarjakuvapiirtäjyys on ehkä huikeinta mitä tiedän.

 4. norpatti Kirjoittaa:

  YHYYY eikäää miten ihana!!! <3 Olisit tullu vaan, se oli semmonen rento höpöttelyhetki, jossa yleisö sai kysellä ja me kertoiltiin Annin (Mummo) kaa kaikkee mahollista. Tai kirjeki ois ollu kyl erittäin ok! <3<3 Mut kiitti tästä, ihan parhautta. :´)

 5. Nena Kirjoittaa:

  Hee! Söpöin tuo 2003 siili :D

 6. Sadster Kirjoittaa:

  Ihania videoita susta, Milla! Tosi hauskoja :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll