Lauma

27.03.2013 - 10:22 / norpatti.
4 vastausta - “Lauma”

 1. Kati K. Kirjoittaa:

  Sa oot todella ihana tytto :)

 2. norpatti Kirjoittaa:

  Kati kuin myös! tuu jo Suomeen! <3

 3. Pisara Kirjoittaa:

  Tietojeni mukaan Kemin sarjakuvafestarit järjestetään 5.10. Jos nyt ymmärsin oikein minkä perään haikailet… Itse en ole ikuna tuolla käynyt kun paikka on niin kaukana täältä etelestä, mutta ehkäpä tänä vuonna! :)

 4. norpatti Kirjoittaa:

  Niin, joo. Itse tuskin jatkossa pääsen paikalle, koska kirjamessut ja Helsingin festarit on samoihin aikoihin. Ei irtoo joka paikkaan. Sääli, et muutti paikkaansa.. :(

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll