Norpatti ja evottamisen jalo taito

27.03.2013 - 16:00 / norpatti.


Tää oli vähä niinku tämmöne yhteenveto kaikista evottamisistani. Niin ja ihmiset, jotka osaatte näitä asioita, kumarran teitä!

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , , , ,9 vastausta - “Norpatti ja evottamisen jalo taito”

 1. J Kirjoittaa:

  Voi kun sie oot niin ihana :’)

 2. S Kirjoittaa:

  Löysin näistä itseni, huikeeta etten ole yksin :)

 3. Lilli Kirjoittaa:

  Jotenkin kovin tuttua :)

  -Lilli-

 4. Riina Kirjoittaa:

  Muakin jännittää suunnistaminen. Jos pitää mennä johonkin uuteen paikkaan niin katson Streetview:llä miltä paikka näyttää. Toivoisin, että erinäisten virallisten rakennusten sisätiloistakin löytyisi jonkinlainen näkymä. Jännittäisi vähemmän jos tietäisi mihin siellä tulisi mennä.

  Jännitän myös sen vessan löytämistä erilaisissa paikoissa. Yritän aina vaivihkaa jotenkin tiirailla missä sellainen kenties olisi. Jos joku sanoo, että tästä oikealle ja raput alas ja sieltä toinen ovi vasemmalla, niin todennäköisyys on suuri, että käännyn silti jostakin väärästä kohdasta. Se ahdistaa jo etukäteen.

 5. nti Täti Kirjoittaa:

  Olin aina se perheen pikkusisko, joka kulki vain perässä eikä osannut sanoa 500 m päässä tutuista paikoista, missä ollaan. Onneksi tulivat reittioppaat ja tulostimet, olin lukioon tai viimeistään yliopistoon mennessä se, joka johti porukan oikeaan paikkaan – tietysti koska olin stressannut niin paljon etukäteen siitä, löydänkö perille ja käynyt reitin mielessäni läpi useaan kertaan & tulostanut kartan. Pyöräillessä ja autoillessa vain tutut reitit tai hidas kartan kanssa risteily pysähdyksestä toiseen tulevat kyseeseen.

  Mainiota avautumista, kyllä.

 6. Wolf Kirjoittaa:

  Jee, en oo ainoo, joka pelkää vessan etsimistä! Aina pitää odottaa, et joku muuki on menossa ja mennä samaa matkaa (huono juttu, jos on yksin liikenteessä). Mulle on siinäkin jotenkin tosi vaikeeta kävellä väärään suuntaan, tai siis näyttää muille ihmisille, etten tiedä, mihin oon menossa. En ees tajua, mikä siinä muka on noloa.

 7. norpatti Kirjoittaa:

  Joo joku nolousjuttu mullakin on vahvasti läsnä näis eksymistouhuis. KAUHEEN noloa jos joutuu KÄÄNTYMÄÄN YMPÄRI! :P

 8. inkubi Kirjoittaa:

  Ihanaa, en oo yksin. \:’D/

  Varsinkin toi ihmisille puhuminen ja sosiaaliset tilanteet yleensäkin, yyyyyyh.

 9. Mauku Kirjoittaa:

  Ite oon kyllä kanssa niin klassinen eksyjä tyyppi, etten voi muuta kuin samaistua!

  Enpäs ollutkaan pitkään aikaan käyny kattelemassa sarjisblogeja, mutta ihanaa että tää sun blogis on vielä pystyssä! Ihana hykerrellä näitä lueskellessa. :3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll