Sello-projekti: DAY 11

29.04.2013 - 22:29 / norpatti.


Tänään tuuli taas ihan JULUMETUSTI! Tuuli siis paitsi on kylmä ja ujuttautuu ikävästi hanskojen ja takin läpi kroppaan, myös inhasti heiluttaa tota seinää, mikä tekee maalailusta vähän saman henkistä, kuin jos yrittäisi autossa piirtää… Jaksoin taas parin hahmon verran, kunnes luovutin.

Alan ilmeisesti kuulua jo “kalustoon”, koska mua tulee moikkailemaan jo tutuksi käyneet tyypit. Semmone harmaapartainen “tsemppaaja-setä” on mun tänhetkinen suosikki <3

Opin tänään myös juttuja paperin kierrätyksestä, joita eräs herra kävi mulle kertomassa. En esim tienny aiemmin, et kananmunakennot tehdään sanomalehdistä (kierrätetään: kartonki) ja että paperikassiin ei saa pakata keräyspaperia ja heittää kaikkinensa keräyspaperiin, vaan paperikassit on kartonkijätettä! Edit: Siis RUSKEAT paperikassit nimenomaan eivät kuulu keräyspaperiin, valkaistut kyllä!

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , ,5 vastausta - “Sello-projekti: DAY 11”

 1. Feline Kirjoittaa:

  Mun elämä helpottui kun sisko valaisi että tyhjät maitopurkit yms. on helppo lykätä paperipusseihin ja heittää kaikkineen pahvinkeräykseen (: Pahveja on jotenkin ärsyttävä viedä kun koskaan ei ole sopivaa määrää niin että niitä saisi tarpeeksi hyvin \sisäkkäin\, pussit helpottaa ihan 100-0 8)

 2. norpatti Kirjoittaa:

  Juu samoin teen itekin. Olin vaan luullu et paperikassit käy myös keräyspaperiks.

 3. Heli Kirjoittaa:

  Valkoiset paperikassit saa heittää papaerinkeräykseen, ruskeat kartonkiin. http://www.kierratys.info/laji_paperi.php

 4. norpatti Kirjoittaa:

  A-Haa niin se tarkotti. Hmm. Eli oletan, että noi valkopunaruuduliset Pirkan tms kassit käy jatkossakin sinne… Olipas hämäävää…

 5. annamy Kirjoittaa:

  Haa kiitos! En oo tajunnut että maitotölkit on kartonkikeräykseen sopivia! Jeeee sekajätepussit pienenee taas!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll